Ero sivun ”Keskustelu:Bernie Tormé” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 350 merkkiä lisätty ,  13 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Wikipedian tyylioppaan mukaiset korjaukset artikkeliin tehty. Virheellisesti merkityt lähde tiedot poistettu. Turhaksi määritelty tieto poistettu.[[Käyttäjä:RD|RD]] 30. huhtikuuta 2007 kello 07.13 (UTC)
Poistin uudelleen kieliasultaan huonoa tekstiÄNI!!!En omasta vaan muiden pyynnöstä.ÄLä palauta tekstiä ellet ole valmis korjaamaan kaikkia nimimerkki Jaakonamin määrittelemiä kielioppivirheitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
:No eihän korjauspyyntö tarkoita samaa kuin koko tekstin poisto tai kaiken korjaaminen kerralla. Korjausta voi tehdä kuka tahansa ja tarvittaessa vaikka vain kappale kerrallaan. Artikkelissahan on sisältöä vaikka kuinka paljon, se kaipaa vain kielenhuoltoa, jäsentelyä ja joissakin paikoissa lähteitä. Muutamia vinkkejä: kirjoita kokonaisia virkkeitä ja imperfektissä; wikitä avainsanoja tekstissä; vältä luetteloita ja kirjoita ne kappaleiksi, esimerkiksi näin:
 
::<i>Yliopistossa säveltää musiikin musikaaliin :The Oedipus Rex-The Rawk musical". Valmistuttuaan yliopistosta muuttaa Lontooseen vuonna 1974. Yritykset työllistyä muusikkona Lontoossa epäonnistuvat kunnes perustaa oman : "SCRAPYARD " yhtyeen.</i>
 
::po.
 
::<i>Bernie Torme sävelsi yliopistossa musiikin musikaaliin The Oedipus Rex &ndash; The Rawk musical". Yliopistosta valmistumisen jälkeen Torme muutti [[Lontoo]]seen vuonna [[1974]]. Kun Torme ei yrityksistä huolimatta onnistunut saamaan töitä muusikkona, hän perusti [[Scrapyard]]-yhtyeen.</i>
 
:Ja tätä rataa. Tuo korjattava-malline on niitä varten, jotka tarkkailevat kielenhuoltoa kaipaavia artikkeleita. Jos ei ole tekstiä mitä huoltaa, malline on turha. Tarkkuutta vain kirjoittamiseen, kyllä se siitä lähtee. --[[Käyttäjä:Jaakonam|Jaakonam]] 2. toukokuuta 2007 kello 07.35 (UTC)
12 162

muokkausta

Navigointivalikko