Ero sivun ”Merenkulkulaitos” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
MatskuA (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
P
Rivi 1: Rivi 1:
'''Merenkulkulaitos''' ({{k-sv|''Sjöfartsverket''}}, {{k-en|''Finnish Maritime Administration''}}) on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.<BR>
'''Merenkulkulaitos''' ({{k-sv|'Sjöfartsverket'}}, {{k-en|'Finnish Maritime Administration'}}) on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.<BR>
Kilpailuttaa vuoden 2007 alusta alkaen väylänhoitotyöt, aikaisemmin ostanut palveluita yksinomaan Varustamoliikelaitos [[Finstaship]]iltä.
Kilpailuttaa vuoden 2007 alusta alkaen väylänhoitotyöt, aikaisemmin ostanut palveluita yksinomaan Varustamoliikelaitos [[Finstaship]]iltä.



Versio 15. huhtikuuta 2007 kello 19.11

Merenkulkulaitos (ruots. Sjöfartsverket, engl. Finnish Maritime Administration) on valtion viranomainen, jonka tehtävänä on vastata merenkulun turvallisuudesta, talvimerenkulun avustamisesta, väylänpidosta, meriliikenteen ohjauksesta ja luotsauksesta sekä merikartoituksesta ja yhteysaluspalveluista.
Kilpailuttaa vuoden 2007 alusta alkaen väylänhoitotyöt, aikaisemmin ostanut palveluita yksinomaan Varustamoliikelaitos Finstashipiltä.

Katso myös

Aiheesta muualla

Tämä laivoihin tai muuhun vesiliikenteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.