Ero sivun ”Samuli Nordberg” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Samuli Nordberg''' on [[suomi|suomalainen]] näyttelijä, joka on tullut tutuksi suomalaisesta televisiosarjasta [[Salatut elämät]]. Siinä hän esitti Daniel Ojalaa, geeli-nimiseen baariin tullutta baarimikkoa. Lisäksi roolissaan hän oli lääkäri ja hänellä oli häntä vihaava veli, Ken Ojala ([[Aleksi Sariola]]). Hän oli sarjassa tuotantokausina [[2002]]-[[2003]]
'''Samuli Nordberg''' on [[suomi|suomalainen]] näyttelijä, joka on tullut tutuksi suomalaisesta televisiosarjasta [[Salatut elämät]]. Siinä hän esitti Daniel Ojalaa, geeli-nimiseen baariin tullutta baarimikkoa. Lisäksi roolissaan hän oli lääkäri ja hänellä oli häntä vihaava veli, Ken Ojala ([[Aleksi Sariola]]). Hän oli sarjassa tuotantokausina [[2002]]-[[2003]].


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 26. maaliskuuta 2007 kello 20.45

Samuli Nordberg on suomalainen näyttelijä, joka on tullut tutuksi suomalaisesta televisiosarjasta Salatut elämät. Siinä hän esitti Daniel Ojalaa, geeli-nimiseen baariin tullutta baarimikkoa. Lisäksi roolissaan hän oli lääkäri ja hänellä oli häntä vihaava veli, Ken Ojala (Aleksi Sariola). Hän oli sarjassa tuotantokausina 2002-2003.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.