Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Albval” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Albval (keskustelu | muokkaukset)
p rv, vandalismin saa poistaa keskustelusivultakin
Rivi 8: Rivi 8:


:Tosi hauskaa. Poistamani linkki puolestaan on vandalismia, sillä ''Kellin näkijätär'' -kirjalla ei ole mitään tekemistä [[siitin|siittimen]] kanssa. Joten voisitko pikkuhiljaa lopettaa sen palauttamisen. --[[Käyttäjä:Albval|albval]] 16. helmikuuta 2007 kello 10.17 (UTC)
:Tosi hauskaa. Poistamani linkki puolestaan on vandalismia, sillä ''Kellin näkijätär'' -kirjalla ei ole mitään tekemistä [[siitin|siittimen]] kanssa. Joten voisitko pikkuhiljaa lopettaa sen palauttamisen. --[[Käyttäjä:Albval|albval]] 16. helmikuuta 2007 kello 10.17 (UTC)

En oikein ymmärrä, enkä oikein voi myös hyväksyä, tätä keskustelusivun tyhjennyskieltoa. [[Käyttäjä:91.153.51.88|91.153.51.88]] 16. maaliskuuta 2007 kello 13.46 (UTC)

Versio 16. maaliskuuta 2007 kello 15.46

Tervetuloa!

  Hei Albval ja tervetuloa Wikipediaan! Toivomme, että Sinulle on hyötyä tästä tietolaatikosta. Voit tutustua Wikipedian viiteen keskeiseen periaatteeseen ja saat lisätietoa artikkelien muokkaamisesta ja muotoilusta. Voit myös esittää kysymyksiä Kahvihuoneessa.
Wikipedian viisi pilaria Lisätietoa aiheesta
Wikipedia on tietosanakirja eikä valikoimaton kokoelma tietoa. Kaikki aiheet eivät ole riittävän merkittäviä soveltuakseen Wikipediaan.
Mitä Wikipedia ei ole
Merkittävyyden suuntaviivoja
Wikipedialla on neutraali näkökulma. Artikkeleissa esitetään kaikki merkittävät erilaiset näkemykset eikä Wikipedia valitse totuutta lukijan puolesta. Kirjoittajan on viitattava luotettaviin lähteisiin ja kerrottava, kenen näkemystä lisätty tieto edustaa. Lähteetön tieto saatetaan poistaa kysymättä. Kirjoittajan omat mielipiteet eivät kuulu Wikipediaan.
Neutraali näkökulma
Tiedon on oltava tarkistettavissa
Ei uutta tutkimusta
Wikipedia on vapaata aineistoa. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita, eikä kukaan omista yksittäistä artikkelia. Älä kopioi tekstiä tai kuvia muualta ilman lupaa, vaan kirjoita asiat omin sanoin ja noudata tiedostojen käyttösääntöjä.
Wikipedia ja tekijänoikeudet
Wikipediassakin on oltava ihmisiksi. Etsi konsensusta keskustelemalla, vältä muokkaussotia. Älä häiriköi esittääksesi kantasi, toimi hyvässä tahdossa ja oleta hyvää tahtoa myös muilta.
Käy kiinni asiaan, älä ihmisiin
Wikipedialla ei ole ehdottomia sääntöjä näitä periaatteita lukuun ottamatta. Muokkaa siis artikkeleita rohkeasti, vaikket tuntisikaan sääntöjä läpikotaisin, ja luota terveeseen järkeen. Älä pelkää möhliväsi, sillä Wikipedian ohjelmisto pitää huolen, että et voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa.
Älä palvo sääntöjä
Muokkaa sivuja rohkeasti
Artikkeleiden muokkaaminen
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don’t speak Finnish?

Kannattaa tutustua varsinkin linkitysohjeisiin, kun ne näyttävät olevan hiukan hakusessa. Linkitys tapahtuu ihan suoraan [[Euran Daltonit]] eikä mitenkään monimutkaisemmin. :) – linnea 1. syyskuuta 2006 kello 11.39 (UTC)

Jep, tajusin jo asian hieman myöhemmin ja kävin äsken korjaamassa virheeni =) Hups! Saa nähdä kuinka paljon virheitä ja huomautettavaa löytyy seuraavasta muokkauksestani, genetiikka -sivusta:-) albval 1. syyskuuta 2006 kello 11.48 (UTC)

David Eddings

Vandalismia. Poistelee David Eddings artikkelista linkkejä --128.214.205.63 16. helmikuuta 2007 kello 10.05 (UTC)

Tosi hauskaa. Poistamani linkki puolestaan on vandalismia, sillä Kellin näkijätär -kirjalla ei ole mitään tekemistä siittimen kanssa. Joten voisitko pikkuhiljaa lopettaa sen palauttamisen. --albval 16. helmikuuta 2007 kello 10.17 (UTC)

En oikein ymmärrä, enkä oikein voi myös hyväksyä, tätä keskustelusivun tyhjennyskieltoa. 91.153.51.88 16. maaliskuuta 2007 kello 13.46 (UTC)