Ero sivun ”Playground Music” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
p linkkitäsmennys
Rivi 1: Rivi 1:
'''Playground Music Scandinavia''' on [[ruotsi|ruotsalainen]] [[levy-yhtiö]]. Sillä on toimistot Ruotsin [[Malmö]]ssa ja [[Tukholma]]ssa, Norjan [[Oslo]]ssa, Tanskan [[Kööpenhamina]]ssa sekä Suomen [[Tampere]]ella, joista pääkonttori on Malmössä. Yhtiön nimissä olevia yhtyeitä tai muita artisteja ovat mm. [[The Rasmus]], [[Ace of Base]], [[Apulanta]], [[Private Line]], [[Mokoma]] ja [[Jann Wilde & Rose Avenue]].
'''Playground Music Scandinavia''' on [[ruotsi|ruotsalainen]] [[levy-yhtiö]]. Sillä on toimistot Ruotsin [[Malmö]]ssa ja [[Tukholma]]ssa, Norjan [[Oslo]]ssa, Tanskan [[Kööpenhamina]]ssa sekä Suomen [[Tampere]]ella, joista pääkonttori on Malmössä. Yhtiön nimissä olevia yhtyeitä tai muita artisteja ovat mm. [[The Rasmus]], [[Ace of Base]], [[Apulanta (yhtye)|Apulanta]], [[Private Line]], [[Mokoma]] ja [[Jann Wilde & Rose Avenue]].


== Kotisivut ==
== Kotisivut ==

Versio 9. maaliskuuta 2007 kello 22.11

Playground Music Scandinavia on ruotsalainen levy-yhtiö. Sillä on toimistot Ruotsin Malmössa ja Tukholmassa, Norjan Oslossa, Tanskan Kööpenhaminassa sekä Suomen Tampereella, joista pääkonttori on Malmössä. Yhtiön nimissä olevia yhtyeitä tai muita artisteja ovat mm. The Rasmus, Ace of Base, Apulanta, Private Line, Mokoma ja Jann Wilde & Rose Avenue.

Kotisivut

Malline:Tynkä/Levy-yhtiö