Ero sivun ”Runoilija” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Yupik (keskustelu | muokkaukset)
p Palautus
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Runoilijat''' ovat [[runo]]jen kirjoittajia. Runoilijoita pidetään usein luovina ja taiteellisina henkilöinä. Suomalaisia runoilijoita ovat mm. [[J. L. Runeberg]], [[Eino Leino]] ja [[Saima Harmaja]].
'''Runoilijat''' ovat [[runo]]jen kirjoittajia. Runoilijoita pidetään usein luovina ja taiteellisina henkilöinä. Historian ensimmäisenä nimeltä tunnettuna runoilijana pidetään [[Enheduanna]]a 2200-luvulta eaa. Maailmankirjallisuudessa kuuluisia runoilijoita ovat muiden muassa [[Homeros]], [[William Shakespeare]] ja [[Johann Wolfgang von Goethe]]. Suomalaisia runoilijoita ovat mm. [[J. L. Runeberg]], [[Eino Leino]] ja [[Pentti Saarikoski]].


{{tynkä}}
{{tynkä}}

Versio 23. helmikuuta 2007 kello 22.07

Runoilijat ovat runojen kirjoittajia. Runoilijoita pidetään usein luovina ja taiteellisina henkilöinä. Historian ensimmäisenä nimeltä tunnettuna runoilijana pidetään Enheduannaa 2200-luvulta eaa. Maailmankirjallisuudessa kuuluisia runoilijoita ovat muiden muassa Homeros, William Shakespeare ja Johann Wolfgang von Goethe. Suomalaisia runoilijoita ovat mm. J. L. Runeberg, Eino Leino ja Pentti Saarikoski.

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.