Ero sivun ”Seksifantasia” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Sivun sisältö korvattiin sisällöllä ”asdasdasadadsasa”
p Käyttäjän 212.149.243.28 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Harriv tekemään versioon.
Rivi 1: Rivi 1:
'''Seksifantasia''' on [[seksuaalisuus|seksuaalisuuden]] ilmentymä, jossa luodaan mielikuvituksen avulla seksuaalista mielihyvää tuottava kuvitteellinen maailma tai tilanne. Seksifantasian toteuttaminen oikeassa elämässä ei useinkaan ole tavoitteena, ja se voi olla myös fyysisesti mahdotonta. Tavallisia seksifantasian aiheita ovat uskottomuus, sitominen, ryhmäseksi, seksuaalinen dominointi tai alistuminen, [[sadomasokismi]], [[raiskaus]]fantasia sekä muun kuin oman seksuaalisen suuntautumisensa toteuttaminen.
asdasdasadadsasa

[[Luokka:Seksuaalisuus]]

{{tynkä/Seksi}}

[[en:Sexual fantasy]]
[[es:Fantasía sexual]]
[[lt:Erotinės fantazijos]]
[[zh:性幻想]]

Versio 25. tammikuuta 2007 kello 17.35

Seksifantasia on seksuaalisuuden ilmentymä, jossa luodaan mielikuvituksen avulla seksuaalista mielihyvää tuottava kuvitteellinen maailma tai tilanne. Seksifantasian toteuttaminen oikeassa elämässä ei useinkaan ole tavoitteena, ja se voi olla myös fyysisesti mahdotonta. Tavallisia seksifantasian aiheita ovat uskottomuus, sitominen, ryhmäseksi, seksuaalinen dominointi tai alistuminen, sadomasokismi, raiskausfantasia sekä muun kuin oman seksuaalisen suuntautumisensa toteuttaminen.

Malline:Tynkä/Seksi