Ero sivun ”Olympiaterminaali” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Määritelmä korjattu ja minitynkämalline lisätty
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Olympiaterminaali''' on [[Helsinki|Helsingin]] [[kauppatori]]n kupeessa sijaitseva [[satama]], joka rakennettiin [[Kesäolympialaiset 1952|Suomen olympialaisia]] varten. Nykyisellään se toimii [[Silja Line]]:n Suomen terminaalina.
'''Olympiaterminaali''' on [[Helsinki|Helsingin]] [[kauppatori]]n kupeessa sijaitseva [[satama]], joka rakennettiin [[Kesäolympialaiset 1952|Suomen olympialaisia]] varten. Nykyisellään se toimii [[Silja Line]]:n Suomen terminaalina. Lisäksi siellä palvelee myös rahanvaihtopiste, pankkiautomaatti, Silja Linen palvelupiste, kahvila ja ravintola. Sieltä kulkee yli 1 500 000 matkustajaa vuodessa <ref>[http://valkeatlaivat.net/satamat/olympiaterminaali.htm Valkeatlaivat.net: Olympiaterminaali]</ref> ja sieltä on säännöllinen yhteys Tukholmaan.

==Lähteet==
<references/>

=Aiheesta muualla=
* [http://www.portofhelsinki.fi/default.asp?docId=12670 Port of Helsinki]

{{minitynkä}}
{{minitynkä}}

Versio 21. tammikuuta 2007 kello 13.23

Olympiaterminaali on Helsingin kauppatorin kupeessa sijaitseva satama, joka rakennettiin Suomen olympialaisia varten. Nykyisellään se toimii Silja Line:n Suomen terminaalina. Lisäksi siellä palvelee myös rahanvaihtopiste, pankkiautomaatti, Silja Linen palvelupiste, kahvila ja ravintola. Sieltä kulkee yli 1 500 000 matkustajaa vuodessa [1] ja sieltä on säännöllinen yhteys Tukholmaan.

Lähteet

  1. Valkeatlaivat.net: Olympiaterminaali

Aiheesta muualla

Tämä artikkeli on minitynkä ja tarvitsee laajennusta. Voit auttaa Wikipediaa kirjoittamalla artikkelille kunnon alun.