Ero sivun ”Maarit Tastula” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Maarit Tastula''' ([[24. joulukuuta]] [[1961]] [[Kokkola]], [[Suomi]]) on suomalainen tv-toimittaja. Hän on erittäin suosittu ja voittanut mm. lukuisia venla- ja emma-pystejä työstään. Hän on tehnyt urallaan lukuisia tv-ohjelmia ja dokumentteja
'''Maarit Tastula''' (s. [[24. joulukuuta]] [[1961]] [[Kokkola]], [[Suomi]]) on suomalainen televisiotoimittaja. Hän on erittäin suosittu ja voittanut muun muassa useita [[Emma-palkinto|Emma]]- ja [[Venla-palkinto]]ja. Hän on tehnyt urallaan lukuisia televisio-ohjelmia ja dokumentteja.


Ennen tv-työtään hän työskenteli Aamulehden kulttuuritoimituksessa. Ensimmäinen tv-juttu oli [[Tove Jansson]]in haastattelu, jonka hän teki ''Kulttuuriruutuun'' nimiseen ohjelmaan. Vuonna 1988 hän sai vakinaisen pestin Ajankohtaisessa kakkosessa.
Ennen työtään televisiossa hän työskenteli [[Aamulehti|Aamulehden]] kulttuuritoimituksessa. Ensimmäinen TV-juttu oli [[Tove Jansson]]in haastattelu, jonka hän teki ''Kulttuuriruutu''-nimiseen ohjelmaan. Vuonna [[1988]] hän sai vakinaisen pestin [[Ajankohtainen kakkonen|Ajankohtaisessa kakkosessa]].


Nykyään hänet tunnetaan parhaiten ''Punainen lanka''-haastatteluohjelmasta.
Nykyään hänet tunnetaan parhaiten ''Punainen lanka'' -haastatteluohjelmasta.


[[Luokka:Suomalaiset toimittajat|Tastula, Maarit]]
[[Luokka:Suomalaiset toimittajat|Tastula, Maarit]]

Versio 26. joulukuuta 2006 kello 14.37

Maarit Tastula (s. 24. joulukuuta 1961 Kokkola, Suomi) on suomalainen televisiotoimittaja. Hän on erittäin suosittu ja voittanut muun muassa useita Emma- ja Venla-palkintoja. Hän on tehnyt urallaan lukuisia televisio-ohjelmia ja dokumentteja.

Ennen työtään televisiossa hän työskenteli Aamulehden kulttuuritoimituksessa. Ensimmäinen TV-juttu oli Tove Janssonin haastattelu, jonka hän teki Kulttuuriruutu-nimiseen ohjelmaan. Vuonna 1988 hän sai vakinaisen pestin Ajankohtaisessa kakkosessa.

Nykyään hänet tunnetaan parhaiten Punainen lanka -haastatteluohjelmasta.