Ero sivun ”Oulun golf” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p mallineen vaihto
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{Korjattava/kuvitus}}
{{Korjattava/kuvitus}}
'''Sankivaaran golfkenttä''' on [[Oulu]]n [[Sanginsuu]]n kaupunginosassa sijaitseva Oulun Golf Oy:n ylläpitämä [[golfkenttä]], jossa seuratoimintaa järjestää vuonna 1964 perustettu Oulun Golfkerho ry. Kenttä muodostuu kahdesta 18-reikäisestä kentästä, Sanki-kentästä ja Vaara-kentästä. Sanki on valmistunut vuonna 1992, Vaaran ensimmäiset 9 ulosmenoreikää vuonna 1992 ja viimeiset 9 sisääntuloreikää vuonna 2004. Kumpikin kenttä sijaitsee [[Sanginjoki|Sanginjoen]] ympäristössä, ja niille ominaisia ovat kangasmetsät, joenrannat ja runsaslukuiset metsälammet.
'''Oulun Golf''' on [[Oulu]]n [[Sanginsuu]]n kaupunginosassa sijaitseva Oulun Golf Oy:n ylläpitämä golfkeskus, jossa seuratoimintaa järjestää vuonna 1964 perustettu Oulun Golfkerho ry. Keskuksessa on kaksi 18-reikäisestä golfkenttää, Sanki ja Vaara sekä kaikille avoin 6-reikäinen Par 3 -kenttä. Sanki on valmistunut vuonna 1992, Vanha Vaara (10-18) myöskin vuonna 1992 ja Uusi Vaara (1-9) vuonna 2004. Kentät sijaitsevat [[Sanginjoki|Sanginjoen]] ympäristössä, ja niille ominaisia ovat kangasmetsät, joenrannat ja runsaslukuiset metsälammet.


Sankivaarassa on myös [[Suomi|Suomen]] suurimpiin kuuluva [[driving range]] eli harjoituslyöntialue. Sillä on pituutta 333 metriä ja leveyttä sata metriä. Rangella voidaan lyödä harjoituslyöntejä kummastakin päästä. Lyöntialueen lähistöllä on lisäksi kolme harjoitusviheriötä sekä kolmireikäinen harjoituskenttä.
Sankivaarassa on myös [[Suomi|Suomen]] suurimpiin kuuluva [[driving range]] eli lyöntiharjoittelualue. Sillä on pituutta 333 metriä ja leveyttä sata metriä. Rangella voidaan lyödä kummastakin päästä. Keskuksessa on lisäksi kolme harjoitusviheriötä.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
* [http://www.oulugolf.fi Sankivaaran golfkenttä]
* [https://oulugolf.fi/ Oulun Golf]


{{Oulun urheilu}}
{{Oulun urheilu}}

Versio 14. syyskuuta 2022 kello 12.23

  Oulun Golf on Oulun Sanginsuun kaupunginosassa sijaitseva Oulun Golf Oy:n ylläpitämä golfkeskus, jossa seuratoimintaa järjestää vuonna 1964 perustettu Oulun Golfkerho ry. Keskuksessa on kaksi 18-reikäisestä golfkenttää, Sanki ja Vaara sekä kaikille avoin 6-reikäinen Par 3 -kenttä. Sanki on valmistunut vuonna 1992, Vanha Vaara (10-18) myöskin vuonna 1992 ja Uusi Vaara (1-9) vuonna 2004. Kentät sijaitsevat Sanginjoen ympäristössä, ja niille ominaisia ovat kangasmetsät, joenrannat ja runsaslukuiset metsälammet.

Sankivaarassa on myös Suomen suurimpiin kuuluva driving range eli lyöntiharjoittelualue. Sillä on pituutta 333 metriä ja leveyttä sata metriä. Rangella voidaan lyödä kummastakin päästä. Keskuksessa on lisäksi kolme harjoitusviheriötä.

Aiheesta muualla

Tämä urheiluareenaan tai -paikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.