Ero sivun ”Tietotekniikan tutkimuslaitos” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT''' (engl. Helsinki Institute for Information Technology HIIT) on [[Teknillinen korkeakoulu|Teknillisen korkeakoulun]] ja [[Helsingin yliopisto]]n yhteinen tutkimuslaitos. Sen tavoitetutkimusyksikköä (ARU) johtaa professori [[Martti Mäntylä]] ja perustutkimusyksikköä (BRU) professori [[Esko Ukkonen]]. Tavoitetutkimusyksiköstä suurin osa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, mutta tutkimuslaitoksella on tiloja myös Otaniemessä, Kumpulassa ja Kalifornian Berkeleyssä. HIIT:in tutkimus jakaantuu neljään tutkimusohjelmaan, jotka suuntautuvat [[data-analyysi]]in, [[adaptiiviset menetelmät|probabilistis-adaptiivisiin järjestelmiin]], tulevaisuuden [[Internet]]iin ja [[verkostoyhteiskunta|verkostoyhteiskunnan]] tietotekniikkaan.
'''Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT''' (engl. Helsinki Institute for Information Technology HIIT) on [[Teknillinen korkeakoulu|Teknillisen korkeakoulun]] ja [[Helsingin yliopisto]]n yhteinen tutkimuslaitos. Sen tavoitetutkimusyksikköä (ARU, Advanced Research Unit) johtaa professori [[Martti Mäntylä]] ja perustutkimusyksikköä (BRU, Basic Research Unit) professori [[Esko Ukkonen]]. Tavoitetutkimusyksiköstä suurin osa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, mutta tutkimuslaitoksella on tiloja myös Otaniemessä, Kumpulassa ja Kalifornian Berkeleyssä. HIIT:in tutkimus jakaantuu neljään tutkimusohjelmaan, jotka suuntautuvat [[data-analyysi]]in, [[adaptiiviset menetelmät|probabilistis-adaptiivisiin järjestelmiin]], tulevaisuuden [[Internet]]iin ja [[verkostoyhteiskunta|verkostoyhteiskunnan]] tietotekniikkaan.


==Katso myös==
==Katso myös==

Versio 20. joulukuuta 2006 kello 17.13

Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT (engl. Helsinki Institute for Information Technology HIIT) on Teknillisen korkeakoulun ja Helsingin yliopiston yhteinen tutkimuslaitos. Sen tavoitetutkimusyksikköä (ARU, Advanced Research Unit) johtaa professori Martti Mäntylä ja perustutkimusyksikköä (BRU, Basic Research Unit) professori Esko Ukkonen. Tavoitetutkimusyksiköstä suurin osa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, mutta tutkimuslaitoksella on tiloja myös Otaniemessä, Kumpulassa ja Kalifornian Berkeleyssä. HIIT:in tutkimus jakaantuu neljään tutkimusohjelmaan, jotka suuntautuvat data-analyysiin, probabilistis-adaptiivisiin järjestelmiin, tulevaisuuden Internetiin ja verkostoyhteiskunnan tietotekniikkaan.

Katso myös

Aiheesta muualla