Ero sivun ”Woude” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
399 merkkiä lisätty ,  14 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Tyypillisestä [[punk rock]]ista poiketen Wouden [[uusi aalto|uuden aallon]] musiikki edusti samanlaista romanttista linjaa kuin [[salo]]lainen [[Vaavi]]-yhtye, [[raisio]]lainen [[Korroosio (yhtye)|Korroosio]] ja [[jyväskylä]]läinen [[Yari]] Knuutisen [[Se (yhtye)|Se]]-yhtye. Yksi Wouden tunnetuimmista kappaleista on ''Tänään on kuin eilen'', jossa lauletaan: "tänään on kuin eilen, taas kännissä heräsin, ei muistoja eilisestä, kaikki rahat vain tuhlasin". Singlejulkaisujen lisäksi mainittakoon kappaleet "Pitäis kai unohtaa" ja "Mä en enää jaksa".
 
Voutilainen teki yhtyeen kappaleet, lauloi ja soitti kitaraa. Toisena kitaristina oli Risto Schiray, ja bassoa soitti Jarmo Halttunen. Rumpalina oli aluksi Timo "Droppis" Wahlberg, muttajoka sensoitti korvasiensimmäisellä myöhemminpitkäsoitolla "Keskellä aikaa". Hänet korvasi Kimmo Kosenius (hänkeväällä tuli-81 mukaanja kesken"Kauniit ''Aikaa''päivät" -albuminalbumi teon)julkaistiin v.-82. Yhtyeessä soitti tuolloin myös Antti "Äpryk" Ahvenainen koskettimia. Viimeisellä singlellä rumpalina oli Timo Kotineva. Woude oli energinen lavabändi joka keikkaili ahkerasti.
 
Wouden jälkeen ryhmä kokoontui vielä yhteen v.-85 Tapio Siitosella (org.) ja Antti Sepolla (sax., voc.) vahvistettuna nimellä Wow-dees, tehden muutaman singlen ja albumin "One for the Loving".
 
Woude levytti pääosin [[Johanna (levy-yhtiö)|Johanna-levy-yhtiölle]].
 
=== LP:t ===
* Keskellä aikaa (19811980)
* Kauniit päivät (19811982)
 
=== [[Sunnuntaina sataa aina]] -kokoelmalla (1989) ===
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko