Ero sivun ”Kylmäoja (joki)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kylmäoja''' on joki [[Vantaa]]lla. Se virtaa Ruskeasannan ja Ilolan läpi lähellä [[Tikkurila]]a. Se oli [[taimen]]joki 1950-luvulle asti. 1952 valmistui lentokenttä, ja siellä liukkauden- ja jäätämisen estoon käytetyt kemikaalit, mm. urea, vahingoittivat Kylmäojaa pahasti. Lentokentän viemäröintiä on uusittu mutta Kylmäoja on edelleen varsin huonossa tilassa.
'''Kylmäoja''' on joki [[Vantaa]]lla. Se virtaa [[Ruskeasanta|Ruskeasannan]] ja [[Ilola]]n läpi lähellä [[Tikkurila]]a. Se oli [[taimen]]joki [[1950-luku|1950-luvulle]] asti. Vuonna [[1952]] valmistui [[Helsinki-Vantaan lentoasema]], ja siellä liukkauden- ja jäätämisen estoon käytetyt [[kemikaali]]t, mm. [[urea]], vahingoittivat Kylmäojaa pahasti. Lentokentän viemäröintiä on uusittu, mutta Kylmäoja on edelleen varsin huonossa tilassa.


{{tynkä/Vantaa}}
{{tynkä/Vantaa}}

Versio 10. joulukuuta 2006 kello 14.21

Kylmäoja on joki Vantaalla. Se virtaa Ruskeasannan ja Ilolan läpi lähellä Tikkurilaa. Se oli taimenjoki 1950-luvulle asti. Vuonna 1952 valmistui Helsinki-Vantaan lentoasema, ja siellä liukkauden- ja jäätämisen estoon käytetyt kemikaalit, mm. urea, vahingoittivat Kylmäojaa pahasti. Lentokentän viemäröintiä on uusittu, mutta Kylmäoja on edelleen varsin huonossa tilassa.

Malline:Tynkä/Vantaa