Ero sivun ”Keskustelu Wikipediasta:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2021-29” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
+ avunpyyntö viikkokisan teknikoille ja kisavastaavalle: saataisiinko botti laskemaan pisteitä?
 
Rivi 20: Rivi 20:
* Osaisiko joku fiwikin teknisistä taitureista auttaa, ja päivittää kisasivua tai bottia niin, että pistelasku saadaan rullaamaan?
* Osaisiko joku fiwikin teknisistä taitureista auttaa, ja päivittää kisasivua tai bottia niin, että pistelasku saadaan rullaamaan?
--[[Käyttäjä:Paju|Paju]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Paju|keskustelu]]) 19. heinäkuuta 2021 kello 17.14 (EEST)
--[[Käyttäjä:Paju|Paju]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Paju|keskustelu]]) 19. heinäkuuta 2021 kello 17.14 (EEST)

:Jospa nyt? Tilanteen taisi ratkaista [[Käyttäjä:MAQuire]], joka kävi [[special:diff/19886951|potkaisemassa]] bottia tovi sitten. --[[Käyttäjä:Geohakkeri|Geohakkeri]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Geohakkeri|keskustelu]]) 19. heinäkuuta 2021 kello 17.53 (EEST)

Versio 19. heinäkuuta 2021 kello 16.53

Pisteidenlaskun käynnistymiseen tarvitaan taitajan apua

@Zache, Geohakkeri, Veli Himmeä:

  • Viime yönä huomasin puolenyön jälkeen, ettei viikkokisasivua oltu luotu, vaikka kisaviikko oli jo käynnistynyt. Siispä pyrin luomaan sellaisen. Painikkeella loin sivun ja viimevuotisesta viikkokisasta kopion rakenteet, miten apuvälineitä oli sivulle kirjattu. Botin laskentaa varten lueteltavat luokat kirjasin viime vuoden kisasta. Mielikuvat siitä, miltä tynkä näyttää visuaalisena kuvana eivät ole ihan yleispätevioä tai kristallinkirkkaita, joten poimin viimevuotisen kisan symbolikuvan tilalle Commonsin tynkä-luokasta kuvan, josta voisi ajatella, että siinä / kisalla nimenomaan pyritään poistamaan / pyyhkimään pois tynkiä.
  • Katsoin, oliko UKBot-botti pyörähtänyt. No oli, ja viikkokisaankin liittyvä ajo oli tehty (lisää tästä kohta), mutta pistetilanne ei sivulle päivittynyt. Lisäsin kokeeksi itseni osallistujaksi, koska olin lähteistyskuukauden johdosta pari tynkää poistanut myös puolenyön jälkeen. Ajoin botin manuaalisesti, mutta silloinkaan ei pistetilanne päivittynyt.
  • UKBotin seurantasivun viikkokisaa koskevasta lokista (esim) voi lähdä, että viikkokisan ajo pyörähtää aikataulun mukaan tunnettain. Mutta muutaman sekunnin mittaisen ajon listauksesta näkee, ettei kaikki mene ihan kuin Strömsössä. Ote:
...
[ 0:05] {66 MB} ukbot.contests INFO : Found new contest: Wikipedia:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2021-29
[ 0:05] {68 MB} ukbot.util INFO : Preparing control char regexp...
[ 0:06] {68 MB} ukbot.util INFO : Control char regexp is ready
[ 0:06] {68 MB} ukbot.contests ERROR : Failed to parse infobox for contest Wikipedia:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2021-29
[ 0:06] {68 MB} ukbot.contests INFO : Contest Wikipedia:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2021-28 is to be closed, but award delivery has not been confirmed yet
[ 0:06] {68 MB} ukbot.contests WARNING : Page does not exist: Wikipedia:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2019-53
[ 0:06] {68 MB} ukbot.contests WARNING : Page does not exist: Wikipedia:Viikon kilpailu/Viikon kilpailu 2021-XX
[ 0:06] {68 MB} root INFO : Number of active contests: 0
...
  • Tästä siis näkee, ettei botti osaa (viimevuoden kisasivulta kopioitujen) annettujen tynkäluokkien pohjalta käynnistää pistelaskua, tai ainakaan luoda (parsia kasaan) viikkokisan mallineen infobokseja, joihin botin pitäisi päivittää kisailijoiden edistymistä.
  • Osaisiko joku fiwikin teknisistä taitureista auttaa, ja päivittää kisasivua tai bottia niin, että pistelasku saadaan rullaamaan?

--Paju (keskustelu) 19. heinäkuuta 2021 kello 17.14 (EEST)[vastaa]

Jospa nyt? Tilanteen taisi ratkaista Käyttäjä:MAQuire, joka kävi potkaisemassa bottia tovi sitten. --Geohakkeri (keskustelu) 19. heinäkuuta 2021 kello 17.53 (EEST)[vastaa]