Ero sivun ”Wikipedia:Poistettavat ylläpitäjät/Joonasl” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(→‎Keskustelu: samaa mieltä henkilökohtaisesta hyökkäyksestä ja lisätty suojauskäytännön suosituksen rikkomisesta)
#On osallisena liian monessa konfliktissa eikä ole osoittanut riittävää ihmisten ymmärtämistä. Ei ylläpitäjälle riitä, että toimii juuri sääntöjen reunoilla, vallan väärinkäyttöä hienoisesti hipoen. Ylläpitäjän on oltava myös hyvä ihminen. Tästä syystä kieltäytyisin itse ylläpitäjyydestä. En ole tarpeeksi sovitteleva luonne. --[[Käyttäjä:MPorciusCato|M. Porcius Cato]] 1. joulukuuta 2006 kello 13.40 (UTC)
# Henkilökohtaisesti ei ole mitään käyttäjää Joonasl vastaan, eikä nähdäkseni ole osoitettu että hän olisi käyttänyt ylläpitäjänoikeuksiaan väärin. Kuitenkin yleisen edun kannalta parempi olisi ettei hänellä ko. oikeuksia olisi, koska hänellä on taipumus joutua toistuvasti kiistatilanteisiin ja yllääpitäjyys niissä syystä tai toisesta aina nousee esiin. Ylläpitäjiä on sen verran paljon, että vandalismin torjunta ja muut siivoushommat sujuvat vaikka joukko vähenisi yhdellä.--[[Käyttäjä:SM|SM]] 1. joulukuuta 2006 kello 14.03 (UTC)
# Minusta ylläpitäjän pitää pyrkiä olemaan kohteliaampi myös mahdollisesti epämukaville käyttäjille. Ylläpitäjän riitely käyttäjän kanssa ei ainakaan paranna Wikipedian ylläpitäjistön mainetta eikä kavenna kuilua ylläpitäjien ja tavallisten käyttäjien välillä. Lisäksi suojaamiskäytännön suosituksen rikkominen sekä henkilökohtainen hyökkäys sai minut asettumaan tälle puolelle. -- [[Käyttäjä:Mzlla|mzlla]] 1. joulukuuta 2006 kello 14.39 (UTC)
 
====Vastustan poistoa====

Navigointivalikko