Ero sivun ”Hautaustoimisto” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
mainokset pois
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[File:Salmisen hautaustoimisto.jpg|thumb|Hautaustoimisto]]
[[File:Salmisen hautaustoimisto.jpg|thumb|Hautaustoimisto]]
'''Hautaustoimisto''' on yritys, jolta voi tilata [[Hautajaiset|hautajaisiin]] liittyviä palveluita. Hautaustoimistoista saatavat palvelut vaihtelevat hautaustoimistokohtaisesti. Yleensä hautaustoimistot toimittavat [[ ruumisarkku|ruumisarkut]] ja [[uurna]]t, hoitavat vainajan pukemisen ja arkkuun laittamisen sekä vainajan kuljetuksen sairaalan tai muun hoitolaitoksen kylmiöstä siunauskappeliin, krematorioon ja hautausmaalle. Tämän lisäksi hautaustoimistoilta voi tilata hautajaiskukat, kantajat, [[Hautakivi|hautakivet]] ja kaiverrukset, [[kuolinilmoitus|kuolinilmoitukset]], valokuvauksen, käsiohjelmat ja kutsukortit, [[pitopalvelu]]n muistotilaisuuteen sekä musiikkiesityksiä. Monesti hautaustoimistot hoitavat myös asioinnin viranomaisten kuten seurakuntien hautatoimen ja sairaaloiden kanssa. Hautaustoimistoista voi tilata myös perunkirjoituksen ja perinnönjaon sekä osituksen.
'''Hautaustoimisto''' on yritys, jolta voi tilata [[Hautajaiset|hautajaisiin]] liittyviä palveluita. Hautaustoimistoista saatavat palvelut vaihtelevat hautaustoimistokohtaisesti. Yleensä hautaustoimistot toimittavat [[ ruumisarkku|ruumisarkut]] ja [[uurna]]t, hoitavat vainajan pukemisen ja arkkuun laittamisen sekä vainajan kuljetuksen sairaalan tai muun hoitolaitoksen kylmiöstä siunauskappeliin, krematorioon ja hautausmaalle. Tämän lisäksi hautaustoimistoilta voi tilata hautajaiskukat, kantajat, [[Hautakivi|hautakivet]] ja kaiverrukset, [[kuolinilmoitus|kuolinilmoitukset]], valokuvauksen, käsiohjelmat ja kutsukortit, [[pitopalvelu]]n muistotilaisuuteen sekä musiikkiesityksiä. Monesti hautaustoimistot hoitavat myös asioinnin viranomaisten kuten seurakuntien hautaustoimen ja sairaaloiden kanssa. Hautaustoimistoista voi tilata myös perunkirjoituksen ja perinnönjaon sekä osituksen.


[[Luokka:Hautaustoimistot]]
[[Luokka:Hautaustoimistot]]

Versio 7. heinäkuuta 2021 kello 23.24

Hautaustoimisto

Hautaustoimisto on yritys, jolta voi tilata hautajaisiin liittyviä palveluita. Hautaustoimistoista saatavat palvelut vaihtelevat hautaustoimistokohtaisesti. Yleensä hautaustoimistot toimittavat ruumisarkut ja uurnat, hoitavat vainajan pukemisen ja arkkuun laittamisen sekä vainajan kuljetuksen sairaalan tai muun hoitolaitoksen kylmiöstä siunauskappeliin, krematorioon ja hautausmaalle. Tämän lisäksi hautaustoimistoilta voi tilata hautajaiskukat, kantajat, hautakivet ja kaiverrukset, kuolinilmoitukset, valokuvauksen, käsiohjelmat ja kutsukortit, pitopalvelun muistotilaisuuteen sekä musiikkiesityksiä. Monesti hautaustoimistot hoitavat myös asioinnin viranomaisten kuten seurakuntien hautaustoimen ja sairaaloiden kanssa. Hautaustoimistoista voi tilata myös perunkirjoituksen ja perinnönjaon sekä osituksen.