Ero sivun ”Keskustelu:Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmä” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
p (Nitraus siirsi sivun Keskustelu:Euroopan parlamentin sosiaalidemokraattien edistysallianssi uudelle nimelle Keskustelu:Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmä: https://www.europarl.europa.eu/about-parliament/fi/organisation-and-rules/organisation/political-groups)
Ei muokkausyhteenvetoa
 
:: Ryhmän nmessä on myös [[edistysallianssi]]: [https://socialistsanddemocrats.eu/legal-notice Legal notice], lisäksi pohjoisessa Euroopassa käytetään sosiaalidemokraattien-nimeä sosialistien ja demokraattien sijaan, ks. [[Euroopan sosiaalidemokraattinen puolue]]. --[[Käyttäjä:Seasomous|Seasomous]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Seasomous|keskustelu]]) 6. kesäkuuta 2021 kello 22.58 (EEST)
 
:::Ryhmittymän nimi on Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmä sekä Kotuksen että itse [https://www.europarl.europa.eu/about-parliament/fi/organisation-and-rules/organisation/political-groups Euroopan parlamentin] mukaan. Älä siirtele artikkeleita itse keksimillesi nimille. --[[Käyttäjä:Nitraus|Nitraus]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:Nitraus|wikinät]])</sup> 7. kesäkuuta 2021 kello 18.02 (EEST)
137 562

muokkausta

Navigointivalikko