Ero sivun ”Jutta Korhonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
159 merkkiä lisätty ,  6 kuukautta sitten
→‎Yleistä: Korjattu aikamuotoja vastaamaan nykytilannetta ja lisätty Jutan suhde Aaroon
(→‎Suhde Ismoon, Lasseen ja Aaroon: Tehty älyttömästä lauseesta järkevä)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
(→‎Yleistä: Korjattu aikamuotoja vastaamaan nykytilannetta ja lisätty Jutan suhde Aaroon)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Ennen [[Sukupuolenkorjausprosessi|sukupuolenkorjaustaan]] Jutta seurusteli [[Maria Mustonen|Maria Mustosen]] kanssa, joka tuli raskaaksi silloiselle Juhalle. Juha kirjoitti kirjeen syntymättömälle lapselleen ja jätti Marian. Maria päätti pitää vauvan ja kasvatti tyttärensä yksin. Marian kuoltua alkoi hänen aikuisuuden kynnyksellä oleva tyttärensä [[Iida Mustonen]] etsiä kauan kadoksissa ollutta isäänsä. Useiden erehdysten ja mutkien jälkeen Jutta myönsi Iidalle olevansa tämän isä, jonka jälkeen hän on ollut tyttärensä elämässä vanhemman roolissa.
 
Jutta oli naimisissa [[Ismo Laitela|Ismo Laitelan]] kanssa, jotenja hänen perheesensä kuuluvatkuuluivat myöstuolloin IsmoIsmon sekälisäksi Ismonmyös tämän kaksi poikaa tämän edellisistä suhteista, [[Kalle Laitela]] ja [[Ressu Mattila]].
 
Nykyään Jutta seurustelee [[Aaro Vaalanne|Aaro Vaalanteen]] kanssa ja he asuvat yhdessä vuokralla Ismon pojan Kallen omistamassa asunnossa.
 
===Työelämä===
Ammatiltaan Jutta on puheterapeutti, jonka lisäksi hän toimii sairaalalla työsuojeluvaltuutettuna. Tämän lisäksi hän on tehnyt satunnaisia vuoroja silloisen aviopuolisonsa [[Ismo Laitela|Ismo Laitelan]] omistamassa lähikaupassa, Delismossa.
 
==Elämä Pihlajakadulla==
456

muokkausta

Navigointivalikko