Ero sivun ”Tasia” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Epiq (keskustelu | muokkaukset)
epämerkittävä tietokonepelin sivuhahmo, artikkeli pelkkää juoniselostusta, ohjaus artikkeliin Mortal Kombat
Merkkaus: Uusi ohjaussivu
 
Rivi 1: Rivi 1:
#OHJAUS [[Mortal Kombat]]
'''Tasia''' on fiktiivinen hahmo Mortal Kombat-pelisarjassa. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran [[Mortal Kombat: Special Forces]]-pelissä. Tasia esiintyi myös [[Mortal Kombat X]]-pelin sarjakuvaversiossa.

==Taustaa==
Tasia on Black Dragon-klaanin jäsen ja [[Earthrealm]]ilainen nainen, jolla on lyhyet mustat hiukset ja mustat saappaat sekä violetit housut ja nahkavaatteet ja nauhat käsivarsissa. Tasia esiintyi pomovastuksena MK:SF-pelissä, jossa [[Kano (Mortal Kombat)|Kano]] vapautti hänet vankilasta ja [[Jax]] myöhemmin kukisti Tasian taistelussa tappaen hänet.

Mortal Kombat X-sarjakuvassa Tasia yhdessä [[Jarek]]in kanssa ilmestyivät taistelukerholle, jossa [[Cassie Cage|Cassie]] ja [[Jacqui Briggs|Jacqui]] olivat alkaen tappaa paikalla olevia ihmisiä. Tasia ja Jarek jahtasivat Cassieta ja Jacquita kujalle ja Tasia sanoi heille Black Dragonin vaativan heidän läsnäoloaan. Tasia ja Jarek myöhemmin todistivat Cassien ja Jacquin paon portaalin kautta. Myöhemmin Tasia nähtiin [[Outworld]]issa yhdessä Jarekin, [[Tremor (Mortal Kombat)|Tremorin]] ja Kanon kanssa avustamassa [[Kotal Kahn]]ia taistelussa Shokaneita vastaan. Tasia myöhemmin vangittiin ja tuomittiin osallisuudesta Cassien ja Jacquin sieppaukseen.

{{Tynkä/Fiktio}}
[[Luokka:Mortal Kombat -pelisarjan hahmot]]

Nykyinen versio 15. toukokuuta 2021 kello 12.38

Ohjaus sivulle: