Ero sivun ”Jutta Korhonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
13 merkkiä poistettu ,  6 kuukautta sitten
→‎Suhde Ismoon, Lasseen ja Aaroon: Tehty älyttömästä lauseesta järkevä
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
(→‎Suhde Ismoon, Lasseen ja Aaroon: Tehty älyttömästä lauseesta järkevä)
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Jutta sopi menevänsä treffeille Lassen kanssa, mutta Lasse poistui paikalta kuultuaan Jutan olleen ennen mies. Lasse yritti pyytää Jutalta anteeksi, mutta ei pystynyt. Jutta kertoi myös Aarolle saman, mutta Aaro vähät välitti koko asiasta ja sanoi Jutalle, ettei sillä ole väliä mikä hän nykyään on.
 
Myöhemmin Jutta ja Aaro alkoivat kiinnostua ja viihtyä toistensa seurassa. Heidän sopiessaan treffit, ymmärsivät he paikat väärin. Aaro seuraavana päivänä huolestui, kun Juttaa ei näkynyt ja kuulunut. Jutan puhelin ja tavarat olivat Amandassa Jutan huoneessa. Aarolle selvisi, että Jutta oli päätynyt putkaan samana iltana, kun piti olla treffeillä Aaron kanssa. Aaro löysi Sirkus-baariin, jossa Jutta häntä odotti. Sinne saapui kuitenkin Lasse. Jutan käydessäänkäydessä naistenhuoneessa, Aaro törmäsi Lasseen, Lassejoka valehteli Aarolle, ettäettei Jutta ei ole siellä, vaikka todellisuudessa olikin.
 
Myöhemmin Lassen jouduttuaan sairauslomalle palkanlaskijatyöstään, Jutta päätti etsiä sijaisen. Aaro oli sairaalassa siivoojana, kunnes Jutta päätti palkata Aaron Lassen sijaiseksi.
 
Jutta joutui Aaron kanssa sairaalassa hammaslääkärinä työskennelleen [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä#Lauri Rossi|Lauri Rossin]] kidnappaamaksi saatuaan vihiä Laurin olevan Aaron katoamisen takana. Lauri kidnappasi myös Mustavaarat joille hän halusi kostaa. Jutta, Aaro ja Mustavaarat pääsivät pois vankeudesta Lindan ja Mikin tehtyä iskuun kyseiseen kartanoon jossa heitä pidettiin vankeina.
 
== Ystävyyssuhteet ==
453

muokkausta

Navigointivalikko