Ero sivun ”Tuulikki Kurki” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Poistin tietoja, jotka eivät pidä paikkaansa. Itse asiassa pyydän poistamaan nämä minua koskevat tiedot kokonaan, koska ne ovat hyvin puutteelliset. Kiitos!
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tuulikki Kurki''' (syntynyt [[1971]] [[Imatra]]lla<ref>http://wanda.uef.fi/lehdisto/msg00125.html</ref>) on suomalainen [[Folkloristiikka|folkloristi]] ja [[Kirjallisuustiede|kulttuurintutkija]]. Hän on tutkinut suomalaista kansankirjailijaa Heikki Meriläistä, suomenkielistä kirjallisuutta Neuvosto-Karjalassa ja Venäjän Karjalassa sekä kirjallisuutta ja kulttuurimuotoja erilaisilla rajaseuduilla. Hän työskentelee kulttuurintutkimuksen professorina Itä-Suomen yliopistossa.
'''Tuulikki Kurki''' (syntynyt [[1971]] [[Imatra]]lla<ref>http://wanda.uef.fi/lehdisto/msg00125.html</ref>) on suomalainen [[Kirjallisuustiede|kulttuurintutkija]]. Hän on tutkinut suomalaista kansankirjailijaa Heikki Meriläistä, suomenkielistä kirjallisuutta Neuvosto-Karjalassa ja Venäjän Karjalassa sekä kirjallisuutta ja kulttuurimuotoja erilaisilla rajaseuduilla. Hän työskentelee kulttuurintutkimuksen professorina Itä-Suomen yliopistossa.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Nykyinen versio 12. huhtikuuta 2021 kello 19.02

Tuulikki Kurki (syntynyt 1971 Imatralla[1]) on suomalainen kulttuurintutkija. Hän on tutkinut suomalaista kansankirjailijaa Heikki Meriläistä, suomenkielistä kirjallisuutta Neuvosto-Karjalassa ja Venäjän Karjalassa sekä kirjallisuutta ja kulttuurimuotoja erilaisilla rajaseuduilla. Hän työskentelee kulttuurintutkimuksen professorina Itä-Suomen yliopistossa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]