Ero sivun ”Keskustelu mallineesta:Kirjaviite” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Väre, Henry: ''Kun kallioperän kemia määrää''. Teoksessa ''Luonnossa. Kasvit II''. Toim. Piirainen, Mikko. Weilin & Göös, Porvoo 2008, s. 126–129.
::Tuumasin, että no minähän purkitan tuon kirjamallineen sisään... ei kun... [[Wikipedia:Merkitse lähteet]] on sitä mieltä, että [[Wikipedia:Merkitse_lähteet#Artikkeliviite|artikkeliviite on sama asia kuin lehtiviite]]... Tätä asiaa ei ole mietitty loppuun asti. Melkoinen sattuma, että sama asia on vaivannut Urjanahaita juuri eilen.
::Kielitajuni mukaan malline, jota kaipaamme, olisi ilmeisimmin nimeltään '''Artikkelimalline'''. SeNimitys tosin voisi kuitenkin aiheuttaa hämmennystä varsinkin kokemattomien muokkaajien keskuudessa: Wikipedia-artikkeli, kokoomateoksessa esiintyvä artikkeli, kausijulkaisussa esiintyvä artikkeli (joita varten Lehtiviite-malline jo on olemassa) vai jokin muu artikkeli? Kuvittelemani malline olisi ominaisuuksiltaan kirjaviitteen ja lehtiviitteen risteytys. Tätä pitäisi harkita monen henkilön voimin. – [[Käyttäjä:Jippe|Jippe]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Jippe|keskustelu]]) 24. helmikuuta 2021 kello 17.47 (EET)
922

muokkausta

Navigointivalikko