Ero sivun ”Turun laivastoaseman torpedovarikko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Velma (keskustelu | muokkaukset)
fix
Rivi 1: Rivi 1:
'''Turun laivastoaseman torpedovarikko''' on [[Turku|Turussa]] sijaitseva rakennus, joka on valmistunut vuonna 1935. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti [[Kalle Lehtovuori]].{{lähde}} Rakennus on remontoitu toimistokäyttöön 2010-luvulla ja sen omistaa nykyään [[Keva]].{{lähde}} Nykyiset vuokralaiset ovat mm. insinööritoimistoja, tilitoimistoja ja markkinointiyrityksiä.
{{Lähteetön}}

Turun laivastoaseman torpedovarikko on valmistunut 1935. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti [[Kalle Lehtovuori]]. Rakennus on remontoitu toimistokäyttöön 2010-luvulla ja sen omistaa nykyään [[Keva]]. Nykyiset vuokralaiset ovat mm. insinööritoimistoja, tilitoimistoja ja markkinointiyrityksiä. Rakennuksen osoite on Linnankatu 64, Turku.{{tynkä/Arkkitehtuuri}}
{{tynkä/Arkkitehtuuri}}
[[Luokka:Turun rakennukset ja rakennelmat]]

Versio 5. helmikuuta 2021 kello 14.44

Turun laivastoaseman torpedovarikko on Turussa sijaitseva rakennus, joka on valmistunut vuonna 1935. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Kalle Lehtovuori.lähde? Rakennus on remontoitu toimistokäyttöön 2010-luvulla ja sen omistaa nykyään Keva.lähde? Nykyiset vuokralaiset ovat mm. insinööritoimistoja, tilitoimistoja ja markkinointiyrityksiä.

Tämä arkkitehtuuriin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.