Ero sivun ”Jutta Korhonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
326 merkkiä lisätty ,  10 kuukautta sitten
Elämää
p
Merkkaukset: Visuaalinen muokkaus Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
(Elämää)
Merkkaukset: Visuaalinen muokkaus Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Jutta poistui sarjasta hahmon muuttaessa [[Hyvinkää]]lle, mutta [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä#Linda Eerikäinen|Linda Eerikäinen]] kutsui hänet takaisin kuvioihin sen jälkeen, kun Iida oli alkanut käyttää huumeita [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät poistuneista henkilöistä#Anton Helenius|Anton Heleniuksen]] kanssa. Jutasta tuli vakituinen hahmo vuonna 2017.
 
===Suhde Ismoon, Lasseen ja LasseenAaroon===
Jutta tutustui internetin kautta [[Ismo Laitela|Ismo Laitelaan]]. Heidän suhteensa alku oli myrskyisä, sillä Jutta ja Ismo olivat aiemmin tavanneet ja päätyneet riitelemään. Kun nämä riidat olivat selvitetty, oli Ismolle vaikea paikka hyväksyä Jutan [[transsukupuolisuus]]. Ismo ja Jutta muuttivat pian yhteen, kihlautuivat ja alkoivat suunnittelemaan häitä. Häät kuitenkin keskeytyivät Ismon edellisen vaimon [[Salla Mattila|Salla Mattilan]] rynnätessä kirkkoon juuri ennen vihkimistä ja kertoessaan, että Ismo on hänen poikansa Ressun isä. Tiedon kuultuaan päätti Ismo keskeyttää häät. Tämän jälkeen Ismon ja Jutan suhde ajautui melko nopeasti karille, jolloin Jutta muutti pois Ismo luota.
 
 
Pian erottuaan Ismosta Jutta alkoi kiinnostua Lassesta vakavasti. Jutta ja Ismo päätyivät avioeroon, jonka jälkeen Jutta alkoi seurustelemaan Lassen kanssa. Jutan ja Lassen suhde päätyi kuitenkin nopeasti eroon. Eron jälkeen Jutta tapaili jonkin aikaa Aaro Vaalannetta, mutta romanssi päättyi, kun Aaro kuuli Jutan ja Lassen välien uudelleen lämpenemisestä. Lasse ei voinut hyväksyä Jutan ja Aaron tapailua, joten Jutta jäi ilman kumpaakaan miestä.
 
Jutta sopi menevänsä treffeille Lassen kanssa, mutta Lasse poistui paikalta kuultuaan Jutan olleen ennen mies. Lasse yritti pyytää Jutalta anteeksi, mutta ei pystynyt. Jutta kertoi myös Aarolle saman, mutta Aaro vähät välitti koko asiasta ja sanoi Jutalle, ettei sillä ole väliä mikä hän nykyään on.
 
== Ystävyyssuhteet ==
235

muokkausta

Navigointivalikko