Ero sivun ”Wikipedia:Sisällönvakauttajat” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Käyttöoikeuden historiaa: tieto Zachelta koskien seuloja ja vakautusoikeuksien teknisiä eroja dokumentoidaan tähän (lähde: Special:Diff/19412864)
(käyttöoikeuden myöntäminen ym. pois "katso muualta" osiosta, nykytila tämän asian suhteen)
(→‎Käyttöoikeuden historiaa: tieto Zachelta koskien seuloja ja vakautusoikeuksien teknisiä eroja dokumentoidaan tähän (lähde: Special:Diff/19412864))
''Merkittyjen versioiden'' perusasetuksissa sisällöntarkastajat (''reviewers'') olisivat käyttäjiä, jotka kykenevät arvoimaan artikkeleita laadukkaiksi, mutta suomenkielisessä Wikipediassa [[Ohje:Sivujen_arviointi#Laatutasot|kaikki laatutasot]] ovat myös seulojien käytettävissä. Wikipediassa joulukuusta 2011 marraskuuhun 2016 käytössä olleilla järjestelmän asetuksilla (silloisen) sisällöntarkastajan ja [[Wikipedia:Seulojat|seulojan]] oikeudet olivat täsmälleen samanlaiset, ja sisällöntarkastajan tekemä [[Ohje:Sivujen arviointi|versioiden arviointi]] oli yhdenvertainen seulojien tekemien arviointien kanssa. Sisällöntarkastajat-ryhmän jäseninä olivat vuosina 2012–2016 ainoastaan ylläpitäjät [[User:Pxos|Pxos]] ja [[User:Zache|Zache]], jotka tarvitsivat käyttöoikeutta ''Merkittyjen versioiden'' toiminnan ja ulkoasun kehittämiseen.
 
Käyttäjäryhmän nimi on muutettu muotoon ''sisällönvakauttajat'' marraskuussa 2016 ja ryhmän jäsenille on annettu lisäoikeus [[Ohje:Sivujen vakauttaminen|vakauttaa sivuja]] 7. marraskuuta 2016. Sisällönvakauttajilla on edelleen samat arviointioikeudet kuin seulojilla. Arviointioikeudet eivät ole kuitenkaan teknisesti täysin päällekkäisiä, koska seulojaoikeuksissa on mukana suomenkielisen Wikipedian käyttöliittymäkorjaukset ja sisällönvakauttajaoikeuksilla ei ole.
 
== Käyttöoikeuden myöntäminen ja poistaminen ==
21 743

muokkausta

Navigointivalikko