Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Tbone” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Tynkämallineiden luokituksesta
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 59: Rivi 59:


Noita ei näy ihan älyttömästi olevan, joten minusta tuo tynkäluokitus ei ole niin suuri ongelma, että siitä pitäisi luopua. Tuossa sivussa on muuten sekin hyvä puoli, että se on Wikimedian palvelinverkossa ja suorassa tietokantayhteydessä (sivu päivittyy reaaliajassa toisin kuin esim. luokittelemattomat sivut -sivu). -- [[Käyttäjä:Mzlla|mzlla]] 23. marraskuuta 2006 kello 18.35 (UTC)
Noita ei näy ihan älyttömästi olevan, joten minusta tuo tynkäluokitus ei ole niin suuri ongelma, että siitä pitäisi luopua. Tuossa sivussa on muuten sekin hyvä puoli, että se on Wikimedian palvelinverkossa ja suorassa tietokantayhteydessä (sivu päivittyy reaaliajassa toisin kuin esim. luokittelemattomat sivut -sivu). -- [[Käyttäjä:Mzlla|mzlla]] 23. marraskuuta 2006 kello 18.35 (UTC)

----

* Haluan vaihtaa käyttäjätunnukseni. Uusi tunnus: Muokkari91. Syy: muistutus sopimattomasta käyttäjätunnuksesta. [[Käyttäjä:SAATANANVITUNPERKELEENPASKANHITTO|SAATANANVITUNPERKELEENPASKANHITTO]] 24. marraskuuta 2006 kello 15.08 (UTC)

Versio 24. marraskuuta 2006 kello 18.08

Keskustelua käyttäjästä on arkistoitu ja lisää tänne! Mutta täällä on kaikkein uusimmat.


Tiedottaja

Missä yhteydessä hän esiintyy? Täytyy vääntyä telkkarin ääreen!! --Alexius Manfelt 7. marraskuuta 2006 kello 16.49 (UTC)

Yleensä luotettavat lähteet (=sylttytehdas itse) kertovat ohjelmaksi Luova luokka - esittämisaika varmaankin joko ensi tai seuraava sunnuntai (ensi sunnuntain ohjelmatieto netissä antaa olettaa, että ei vielä ensi ohjelmassa). --TBone 7. marraskuuta 2006 kello 16.53 (UTC)
KIITOS!!! --Alexius Manfelt 7. marraskuuta 2006 kello 17.05 (UTC)

Nyt tarvitaan "kireetä pipoa"! Muistan tuon heittoni sinulle kait ikuisesti, sillä se pääsi pitkäksi ajaksi etusivullesi. Mutta siitä opin luottamaan harkintakykyysi. Niin pienestä se voi olla kiini. Nyt haluan tuoda esille mieltäni kaaivelevan Joonasl ja Ulrika asian. Kyllä kait Samulilin antama viikon esto on uskoamton ja se on rangaistus. Sinun pitää, sut koht selväpäisenä, puuttua asiaa, sillä en voi kirjoittaa mitään ilman Ulrikan korjailuja. Parasta olisi, että peruisit, byrokratikuksena kait pystyt siihenkin, sen eston juuri ja heti nyt. Ei ne pojat voi moisesta loukkaantua, jos niillä on vähänkään sinun suhtautumiskykyäsi asioihin. Kiitos jo etukäteen. Se vanha vainooja --Alexius Manfelt 7. marraskuuta 2006 kello 20.28 (UTC)

En ole seurannut asiaa tänään oikeastaan ollenkaan enkä pysty tekemään tässä kohtaa mitään ennen kuin olen siihen perehtynyt. Viikon esto toki kuulostaa varsin kovalta. --TBone 7. marraskuuta 2006 kello 20.31 (UTC)
Niin herrä byrokratius, en vaadi ottamaan kantaa perehtymättä asiaan, Mutta perehdy. Nyt olen itsekin saanyt tyhmän leiman, olen kyllä vammainen, mutta pää on suht koht kunnossa - niin toivon. Mutta ei se mitään ja luen tietysti asiaa kuin piru raamttua. Siis Samulilin kirjoitusta. Mutta minä joudankin tekemään seuraavaa kirjaani ja tutkimustyötäni, jotka ovat jääneet aivan liian vähälle huomiolle. Siis allekirjoitan --Alexius Manfelt 7. marraskuuta 2006 kello 20.58 (UTC)
Kiitos ystäväni byrokratius. Ei se hh käyttäjän taholta ollut kovin vakava. Kait minä sanoin pahemmin silloin siitä tikasta pipostasi. Se oli kyllä suoraa sanomista. Mutta taisit ymmärtää vanhaa setää ja ottaa asian huumorin kannalta, ja muistutit aina kun tulin sivuillesi tuosta sanonnasta ;] Muuten asiasta viidenteentoista, millä perustelle pidät tuota belgien ollutta suositumpana, eikö määrää kuvaa suosituimmuutta parhaiten ja silloin joku Stella Artois olisi aika kova sana!? Tosin olut on aina pahaa, siihen ei kannata pistää rahaa! Vai oletko eri mieltä? Pitkään belgeissä asuneena muista hyvin, että siellä toi olumies oluet kotiin kuten maitomis briteissä tuo maidon. Oliskos meillä asiasta oppimista? Ystävyydellä --Alexius Manfelt 8. marraskuuta 2006 kello 06.40 (UTC)
Ei suinkaan suosituin vaan paras. Mielipide on paitsi omani niin myös laajempien piirien konsensus (mm. Ratebeer, BeerAdvocate). "Olut on aina pahaa" on myös perustelematon väite - sama kun juotuaan hapanta maitoa toteaisi, että "maito on aina pahaa" :) --TBone 8. marraskuuta 2006 kello 06.43 (UTC)
Olet oikeassa, se oli maailman parasta, se käyttämäsi termi! HUH! Mutta johtuuko kyseinen laatuarviointi vain sen vaikeasta saatavuudesta? Toisaalta, olut on pahaa, perustuu henkilökohtaiseen maistamiseen, ja objetiivisesti sanoo makuaistini sen pahaksi kuten viinikin on! Ja minä kun raukka pieni olen joutunut asumaan vuosikausia sekä belgeissä että fransuissa! Kuka minua voisi ymmärtää ;) Ja ilmankos olen tällainen! Se vanha vastarannankiiski --Alexius Manfelt 8. marraskuuta 2006 kello 06.50 (UTC)

Kirjavinkki

Hieno ajatus, tuollaisesta vanha setä pitää. Muuten olenko aina äänessä? Täällä ei ole ketään muita kuin minä yksin? --Alexius Manfelt 8. marraskuuta 2006 kello 21.29 (UTC)

Olet ainoa joka uskaltaa. --TBone 8. marraskuuta 2006 kello 21.30 (UTC)

Sori

Sori että joudut korjaamaan virheitäni noiden tervetulojuttujen kanssa. Perustelinkin tuolla jo tuota juttua. Täytyy olla tarkempi (jos onnistuu). :-) --Kouluhai ۞ 9. marraskuuta 2006 kello 20.14 (UTC)

Osoitepaljastimelle jälleen käyttöä?

Olisi hyvä tarkistaa, onko äsken rekisteröitynyt & 4 päiväksi vandalisoinnista estämäni KoulunSankaritar sama henkilö kuin vanha tuttumme käyttäjä Sankaritar. Vaikuttaa epäilyttävältä... --Jetman 10. marraskuuta 2006 kello 12.19 (UTC)

Ei ole. Sen sijaan Käyttäjä:N00b1 näytti rekisteröityneen samasta osoitteesta hieman tämän jälkeen. Ehkäpä random-vandaaleja. --TBone 10. marraskuuta 2006 kello 20.05 (UTC)

Arvoisa paljastelija. En tiedä, onko näyttö riittävä, mutta mielestäni epäilyttävää kun samalla minuutilla rekistöityy Käyttäjä:Jumalainen ja Käyttäjä:Seksuaalinen--Teveten 13. marraskuuta 2006 kello 16.25 (UTC)

Jos eivät ole häiriöksi, annetaan olla vaatteet päällä. --TBone 13. marraskuuta 2006 kello 16.26 (UTC)
Yksityisyyttä pitää kunnioittaa, ei ole syytä tarkastella missään nimessä elleivät ole häiriöksi. Eiköhän se mene muuten paljastimen väärinkäytöksi. --Zxc 13. marraskuuta 2006 kello 16.28 (UTC)
No näin varmastikin on viisainta.--Teveten 13. marraskuuta 2006 kello 16.42 (UTC)
Joudun ikävä kyllä vielä häiritsemään tämän asian tiimoilta. Eilen illalla rekisteröityi käyttäjä SuperHero1ne ja tänään Xankaritar. Tulevatko nämä edes samasta osoiteavaruudesta kuin Sankaritar, Heroine ja kumppanit, jolloin se voitaisiin mahdollisesti estää vähän pitemmäksi aikaa? Mielestäni on melko selvää (käyttäjänimet, tyyli), että kyseessä on yksi ja sama henkilö, jonka touhut olisi kiva saada loppumaan... --Jetman 14. marraskuuta 2006 kello 17.51 (UTC)
Jep, samalta vaikuttaa. Tällä kertaa Xankaritar lisäsi jopa oikeellista tietoa artikkeliin Italialainen keittiö, mutta se oli hämäystä ja pian sieltä alkaa taas tulla hienovireistä vandalismia. --ML 14. marraskuuta 2006 kello 17.54 (UTC)

Tämä on suorastaan loukkaavaa. Nuo sankaritar ja heroinehan ovat vandaaleja. Minä en ole. --Xankaritar 14. marraskuuta 2006 kello 17.57 (UTC)

No ei tähän osoitepaljastimia tarvita. Tavan vandaaleja -> estoon vaan. Jos ovat sama kuin vanha kaveri niin käyttää joka tapauksessa dynaamista ip-osoitetta. --TBone 14. marraskuuta 2006 kello 17.58 (UTC)

Luokka professoreille

Hei, ajattelin että ko luokan luojana haluaisit kenties kommentoida tätä. --jkv 16. marraskuuta 2006 kello 10.23 (UTC)

Hei

Olen kiinnostunut kuulemaan näkemyksesi tästä. --84.231.245.196 16. marraskuuta 2006 kello 15.15 (UTC)

Ihan hauskaa luettavaa (kunhan pysytään asiallisuuksissa). Kiva, että ihmisillä on harrastuksia. --TBone 16. marraskuuta 2006 kello 15.18 (UTC)

Haluan vaihtaa käyttäjätunnukseni. Uusi tunnus: Lol. Vike91 22. marraskuuta 2006 kello 07.06 (UTC)


Haluan vaihtaa tunnukseni kirjoitusvirheen takia. Uusi tunnus: Daddaluma. Daddalua 22. marraskuuta 2006 kello 14.16 (UTC)

Tynkämallineiden luokituksesta

Tuolla yleisellä keskustelusivulla kommenttini melkein peittyi sinne muiden joukkoon, niin kirjoitanpa täällä sulle kun sinua tuo asia näkyy kiinnostavan. Elikkäs tein kokeeksi työkalun, jolla näkee artikkelit jotka ovat ainoastaan tynkä-luokassa.

Noita ei näy ihan älyttömästi olevan, joten minusta tuo tynkäluokitus ei ole niin suuri ongelma, että siitä pitäisi luopua. Tuossa sivussa on muuten sekin hyvä puoli, että se on Wikimedian palvelinverkossa ja suorassa tietokantayhteydessä (sivu päivittyy reaaliajassa toisin kuin esim. luokittelemattomat sivut -sivu). -- mzlla 23. marraskuuta 2006 kello 18.35 (UTC)


  • Haluan vaihtaa käyttäjätunnukseni. Uusi tunnus: Muokkari91. Syy: muistutus sopimattomasta käyttäjätunnuksesta. SAATANANVITUNPERKELEENPASKANHITTO 24. marraskuuta 2006 kello 15.08 (UTC)