Ero sivun ”Jyväskylän steinerkoulu” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
142 merkkiä poistettu ,  6 kuukautta sitten
Hylättiin viimeisimmät 2 tekstimuutosta (tehnyt 109.240.222.202) ja palautettiin versio 18331312, jonka on tehnyt Niinito: Eston kiertoa.
Merkkaus: Tämä muokkaus on kumottu
(Hylättiin viimeisimmät 2 tekstimuutosta (tehnyt 109.240.222.202) ja palautettiin versio 18331312, jonka on tehnyt Niinito: Eston kiertoa.)
Merkkaus: Palautettu manuaalisesti aiempaan versioon
{{Lähteetön}}
[[Tiedosto:Jyväskylän Steinerkoulu.jpg|thumb|Jyväskylän Rudolf Steiner -koulun aiempi toimintarakennuskoulu]]
'''Jyväskylän steinerkoulu''', aikaisemmin nimellä '''Jyväskylän Rudolf Steiner -koulu''', on [[Jyväskylä]]ssä toimiva [[1983]] perustettu [[steinerkoulu]]. Perustamisestaan lähtien koulu alkoi kasvaa luokan verran vuodessa, kunnes se tuli yhdeksänvuotiseksi. Vastaava kasvu alkoi uudestaan, kun kouluun päätettiin perustaa [[lukio]], joka on [[Lahden Rudolf Steiner -koulu]]n toimintayksikkö. Koulun ensimmäiset [[Ylioppilastutkinto|ylioppilaat]] kirjoittivat [[2001]]. Koulun lukio on lakkautettu.<ref name="ksml"/> Koulussa ei kaikkina lukuvuosina ole ollut [[eurytmia]]a, vaikka sitä periaatteessa steinerkouluissa pitäisi olla.
 
Koulu on toiminut hyvin monissa [[osoite|osoitteissa]]. Perustettaessa se toimi ensin [[yksityisopetusryhmä]]nä. Sen toimitilat ovat kokonaan tai osittain olleet muun muassa Pyssymiehenkadulla [[Kortemäki|Kortemäessä]], Kypärätiellä [[Kypärämäki|Kypärämäessä]], [[Kukkumäki|Kukkumäessä]] [[Kilpisen koulu]]n kanssa samassa rakennuksessa sekä silloisen [[Cygnaeuksen koulu]]n kanssa samassa rakennuksessa. Nykyään koulu toimii osoitteessa Wilhelm Schildtin katu 2. Koulun rehtori on Tomi Niiniketo.
5 951

muokkausta

Navigointivalikko