Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Savir/Arkisto3” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Botti arkistoi 1 keskustelun sivulta Keskustelu käyttäjästä:Savir
p (Botti arkistoi 1 keskustelun sivulta Keskustelu käyttäjästä:Savir)
p (Botti arkistoi 1 keskustelun sivulta Keskustelu käyttäjästä:Savir)
 
:::Niinpä näyttää olevan. Olenkin kolmen vuoden välein itse lisännyt tänne aikaisemmatkin arkistolinkit ja valitellut muokkausyhteenvedossa, että botti ei ollut tehnyt sitä. --[[Käyttäjä:Savir|Savir]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Savir#top|keskustelu]]) 10. syyskuuta 2020 kello 15.59 (EEST)
== Mitoosi ==
 
Onko https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Malline:Lähteetön väärässä, sillä kyseisellä sivulla kerrotaan, ettei lähteetön-mallinnetta tulisi käyttää, kun:
 
Tarkista artikkelin ”Aiheesta muualla” -osio. Jos se sisältää linkin luotettavaan lähteeseen, jonka sisältö tukee artikkelin sisältöä, silloin linkki on lähde ja kuuluu ”Lähteet”-osioon.
 
[[Mitoosi]] tapauksessa tilanne on juuri näin, eikä linkkiä ole siirretty lähteeksi, jolloin artikkeli on viitteetn, ei lähteetön. Teetkö siirron ja merkitset sen oikein, vai otanko itse kopin?
-[[Käyttäjä:Osmo Lundell|Osmo Lundell]] <small>[[Keskustelu käyttäjästä:Osmo Lundell|juttusille?]]</small> 24. syyskuuta 2020 kello 20.22 (EEST)
 
:En muistanutkaan, että ohjeissa on tuollainenkin kohta. Jos sinä olet katsonut sen videon ja toteat, että sitä on käytetty artikkelin lähteenä tai se käy sellaisesta, voit luonnollisesti siirtää sen osioon "Lähteet". Sen jälkeen voidaan sitten käyttää sitä viitteetön-mallinetta, sillä sitähän [[Malline:Viitteetön|ohjeen]] mukaan käytetään vain silloin kun artikkeliin on merkitty lähteet. --[[Käyttäjä:Savir|Savir]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Savir#top|keskustelu]]) 24. syyskuuta 2020 kello 22.04 (EEST)
39 918

muokkausta

Navigointivalikko