Ero sivun ”Olli Mononen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
SM (keskustelu | muokkaukset)
p l
Duke (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Olavi Antero "Olli" Mononen''' on suomalainen freelance-toimittaja, joka työskentelee Suomen Yleisradion lastenohjelmien toimituksessa. Hän oli lastenohjelma [[Pikku Kakkonen|Pikku Kakkosen]] juontaja ja sisällöntuottaja 1980-luvulta 1990-luvulle. Hänet tunnetaan myös [[Karvakuonot|Karvakuonojen]] [[Riku (koirahahmo)|Rikuna]]. Hän mm. esiintyi ohjelmapalasessa jossa matkusti moottoripyörällä tutustumassa Suomeen
'''Olavi Antero "Olli" Mononen''' on suomalainen [[freelance]]-toimittaja, joka työskentelee Suomen Yleisradion lastenohjelmien toimituksessa. Hän oli lastenohjelma [[Pikku Kakkonen|Pikku Kakkosen]] juontaja ja sisällöntuottaja 1980-luvulta 1990-luvulle. Hänet tunnetaan myös [[Karvakuonot|Karvakuonojen]] Rikuna. Hän mm. esiintyi ohjelmapalasessa jossa matkusti moottoripyörällä tutustumassa Suomeen
ja juonsi myös muita TV2:n lastenohjelmia, kuten [[Aasi vai Apina]], [[Temppurata]] ja [[ÄlyÄlyä]]. Sittemmin Mononen on siirtynyt ohjaajaksi ja ohjasi muiden muassa [[Tonttu Toljanterin Joulukalenteri]]n.
ja juonsi myös muita TV2:n lastenohjelmia, kuten [[Aasi vai Apina]], [[Temppurata]] ja [[ÄlyÄlyä]]. Sittemmin Mononen on siirtynyt ohjaajaksi ja ohjasi muiden muassa [[Tonttu Toljanterin Joulukalenteri]]n.



Versio 17. marraskuuta 2006 kello 22.21

Olavi Antero "Olli" Mononen on suomalainen freelance-toimittaja, joka työskentelee Suomen Yleisradion lastenohjelmien toimituksessa. Hän oli lastenohjelma Pikku Kakkosen juontaja ja sisällöntuottaja 1980-luvulta 1990-luvulle. Hänet tunnetaan myös Karvakuonojen Rikuna. Hän mm. esiintyi ohjelmapalasessa jossa matkusti moottoripyörällä tutustumassa Suomeen ja juonsi myös muita TV2:n lastenohjelmia, kuten Aasi vai Apina, Temppurata ja ÄlyÄlyä. Sittemmin Mononen on siirtynyt ohjaajaksi ja ohjasi muiden muassa Tonttu Toljanterin Joulukalenterin.

Aiheesta muualla

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.