Ero sivun ”Fujin (Mortal Kombat)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kruununoksa (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Kruununoksa (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 24: Rivi 24:
[[Mortal Kombat X]]-pelissä Fujin nähtiin cameo-roolissa puolustamassa Jinsei-kammiota yhdessä Raidenin kanssa Netherrealmin joukkojen hyökkäykseltä. Fujin kukisti voimillaan hyökkääviä Oneja ja löi langenneen [[Kurtis Stryker|Strykerin]] maahan ja pelasti Raidenin [[Quan Chi]]ltä. Raiden myöhemmin pelasti Fujinin [[Sindel]]iltä. Fujin menetti tajuntansa Shinnokin hyökättyä Jinsei-kammioon, mutta havahtui Raidenin vangitessa Shinnokin tämän amuletin sisälle. Fujin ehdotti myöhemmin Raidenille amuletin viemistä Vanhimpien Jumalten luo.
[[Mortal Kombat X]]-pelissä Fujin nähtiin cameo-roolissa puolustamassa Jinsei-kammiota yhdessä Raidenin kanssa Netherrealmin joukkojen hyökkäykseltä. Fujin kukisti voimillaan hyökkääviä Oneja ja löi langenneen [[Kurtis Stryker|Strykerin]] maahan ja pelasti Raidenin [[Quan Chi]]ltä. Raiden myöhemmin pelasti Fujinin [[Sindel]]iltä. Fujin menetti tajuntansa Shinnokin hyökättyä Jinsei-kammioon, mutta havahtui Raidenin vangitessa Shinnokin tämän amuletin sisälle. Fujin ehdotti myöhemmin Raidenille amuletin viemistä Vanhimpien Jumalten luo.


[[Mortal Kombat 11]]-pelissä paljastui, että [[Frost (Mortal Kombat)|Frost]] oli onnistunut kyborgiksi muututtuaan kukistamaan Fujinin jäädyttämällä tämän, minkä jälkeen hän oli onnistunut tappamaan hänet. Pelin Aftermath-lisäosassa paljastui, että [[Kronika]] oli tuonut menneisyyden Fujinin aikamyrskyn avulla nykyaikaan. Fujinin kieltäydyttyä avustamasta Kronikaa tämän suunnitelmissa hän oli vanginnut Fujinin tyhjyyteen yhdessä [[Nightwolf]]in ja [[Shang Tsung]]in kanssa. Liu Kangin kukistettua Kronikan, Fujin vapautui vankeudestaan ja hän pyysi Liu Kangia lähettämään heidät menneisyyteen hakemaan Kronikan kruunun ennen sen joutumista Kronikan käsiin estääkseen maailmojen tuhoutumisen. Fujin auttoi Nightwolfia ja Shang Tsungia kukistamaan ja palauttamaan korruptoituneen Sindelin entiselleen [[Sheeva]]n liittouduttua heidän kanssaan.
[[Mortal Kombat 11]]-pelissä paljastui, että [[Frost (Mortal Kombat)|Frost]] oli onnistunut kyborgiksi muututtuaan kukistamaan Fujinin jäädyttämällä tämän, minkä jälkeen hän oli onnistunut tappamaan hänet. Pelin Aftermath-lisäosassa paljastui, että [[Kronika]] oli tuonut menneisyyden Fujinin aikamyrskyn avulla nykyaikaan. Fujinin kieltäydyttyä avustamasta Kronikaa tämän suunnitelmissa hän oli vanginnut Fujinin tyhjyyteen yhdessä [[Nightwolf]]in ja [[Shang Tsung]]in kanssa. Liu Kangin kukistettua Kronikan, Fujin vapautui vankeudestaan ja hän pyysi Liu Kangia lähettämään heidät menneisyyteen hakemaan Kronikan kruunun ennen sen joutumista Kronikan käsiin estääkseen maailmojen tuhoutumisen. Fujin auttoi Nightwolfia ja Shang Tsungia kukistamaan ja palauttamaan korruptoituneen Sindelin entiselleen [[Sheeva]]n liittouduttua heidän kanssaan. Myöhemmin saavuttuaan Shang Tsungin saarelle Fujin kukisti erinäisissä taisteluissa [[Kabal]]in, [[Noob Saibot]]in ja [[Jax]]in. Myöhemmin Fujin joutui taistelemaan menneisyyden [[Scorpion (Mortal Kombat)|Scorpionia]], [[Sub-Zero]]a ja Raidenia vastaan yrittäessään vakuuttaa heitä tulevista tapahtumista ja Shang Tsungin olevan nyt heidän puolellaan. Fujin myös sai Raidenin tajuamaan hänen vihansa johtuvan Shinnokin amuletista. Myöhemmin Kronikan saavuttua paikalle Fujin onnistui tämän kruunun avulla kukistamaan Kronikan Shang Tsungin lähettäessä Kronikan tiehensä. Myöhemmin Fujin oli läsnä Raidenin kerättyä armeijan hyökkäämään Kronikan linnoitukseen.


{{tynkä/Fiktio}}
{{tynkä/Fiktio}}

Versio 27. toukokuuta 2020 kello 19.29

Fujin
Esiintynyt Mythologies: Sub-Zero
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Gold
MK: Armageddon
Henkilötiedot
Kotimaa Heaven (Taivas)
Laji Jumala
Taistelulajit Lui He (MK:A)
Aseet Plasma Crossbow (MK4, MKG)
Devastator (MK:A)
Liittoumat Jumalat

Fujin on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat -taistelupelisarjassa. Hän on tuulen jumala ja Earthrealmin nykyinen suojelija.

Fujinin elämäkerta

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Fujin nähtiin ensimmäisen kerran yhtenä neljästä vartijajumalasta, jotka suojelivat Shinnokin amulettia. Hän oli myös ensimmäinen jumalista, jotka vanhemman Sub-Zeron täytyi voittaa hakiessaan amulettia (Fujin hävisi joutuessaan oman tornadonsa imaisemaksi).

Sub-Zeron saatua amuletin haltuunsa, Fujin pysyi poissa eikä tästä syystä ollut Shinnokin tuhoamien jumalten joukossa. Hän kuitenkin liittyi Raidenin joukkoihin voitokkaaseen taisteluun Shinnokia vastaan. Shinnokin hävittyä, jumalten vanhimmat ylensivät Raidenin yhdeksi jumalten vanhimmista ja hän valitsi Fujinin Earthrealmin uudeksi suojelijaksi. Fujin suostui ja lupasi olla pettämättä hänen luottamustaan.

Fujin on ollut Tavenin ja hänen perheensä ystävä vuosikymmenten ajan. Fujinin tavatessa Tavenin Red Dragon-klaanin päämajan edessä, hän kuitenkin kielsi tätä astumasta sisään ja kaksikko aloitti taistelun. Taven onnistui voittamaan ja Fujin antoi hänelle luvan sisäänpääsyyn pahoitellen taistelua. Myöhemmin Fujin liittoutui Kung Laon kanssa yrittäen etsiä keinon pelastaa Raiden ja Liu Kang heidän omalta korruptioltaan. Fujin osallistui Armageddonin taisteluun ja oletettavasti sai taistelussa surmansa. Fujinin vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukisti Blazen ja loi voimillaan uuden realmin jonne monet hyvien puolella taistelleet asettuivat ja jossa Kung Lao toimi Fujinin kenraalina.

Mortal Kombat X-pelissä Fujin nähtiin cameo-roolissa puolustamassa Jinsei-kammiota yhdessä Raidenin kanssa Netherrealmin joukkojen hyökkäykseltä. Fujin kukisti voimillaan hyökkääviä Oneja ja löi langenneen Strykerin maahan ja pelasti Raidenin Quan Chiltä. Raiden myöhemmin pelasti Fujinin Sindeliltä. Fujin menetti tajuntansa Shinnokin hyökättyä Jinsei-kammioon, mutta havahtui Raidenin vangitessa Shinnokin tämän amuletin sisälle. Fujin ehdotti myöhemmin Raidenille amuletin viemistä Vanhimpien Jumalten luo.

Mortal Kombat 11-pelissä paljastui, että Frost oli onnistunut kyborgiksi muututtuaan kukistamaan Fujinin jäädyttämällä tämän, minkä jälkeen hän oli onnistunut tappamaan hänet. Pelin Aftermath-lisäosassa paljastui, että Kronika oli tuonut menneisyyden Fujinin aikamyrskyn avulla nykyaikaan. Fujinin kieltäydyttyä avustamasta Kronikaa tämän suunnitelmissa hän oli vanginnut Fujinin tyhjyyteen yhdessä Nightwolfin ja Shang Tsungin kanssa. Liu Kangin kukistettua Kronikan, Fujin vapautui vankeudestaan ja hän pyysi Liu Kangia lähettämään heidät menneisyyteen hakemaan Kronikan kruunun ennen sen joutumista Kronikan käsiin estääkseen maailmojen tuhoutumisen. Fujin auttoi Nightwolfia ja Shang Tsungia kukistamaan ja palauttamaan korruptoituneen Sindelin entiselleen Sheevan liittouduttua heidän kanssaan. Myöhemmin saavuttuaan Shang Tsungin saarelle Fujin kukisti erinäisissä taisteluissa Kabalin, Noob Saibotin ja Jaxin. Myöhemmin Fujin joutui taistelemaan menneisyyden Scorpionia, Sub-Zeroa ja Raidenia vastaan yrittäessään vakuuttaa heitä tulevista tapahtumista ja Shang Tsungin olevan nyt heidän puolellaan. Fujin myös sai Raidenin tajuamaan hänen vihansa johtuvan Shinnokin amuletista. Myöhemmin Kronikan saavuttua paikalle Fujin onnistui tämän kruunun avulla kukistamaan Kronikan Shang Tsungin lähettäessä Kronikan tiehensä. Myöhemmin Fujin oli läsnä Raidenin kerättyä armeijan hyökkäämään Kronikan linnoitukseen.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.