Ero sivun ”Myllymäki (Ähtäri)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
jäsentely; linkit; –
Rivi 1: Rivi 1:
'''Myllymäki''' on kylä ja taajama [[Ähtäri]]ssä. Kylässä risteävät [[valtatie 18]] ja [[seututie 621]]. Kylä sijaitsee myös [[Haapamäki-Seinäjoki-rata|Haapamäki-Seinäjoki-radan]] varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.
'''Myllymäki''' on kylä ja taajama [[Ähtäri]]ssä. Kylässä risteävät [[valtatie 18]] ja [[seututie 621]]. Kylä sijaitsee myös [[Haapamäki–Seinäjoki-rata|Haapamäki–Seinäjoki-radan]] varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.


Myllymäen palveluihin kuuluivat muun muassa ruokakauppa [[Siwa]] (lopetti 2016, tilalle ei tullut K-Marketia vaan lähimmät kaupat ovat nykyisin Ähtärin keskustaajamassa) ja vielä nykyäänkin toiminnassa oleva 55 oppilaan kyläkoulu.
Kylässä toimii 55 oppilaan kyläkoulu. Vuoteen 2016 asti kylässä oli myös kauppa, mutta nykyisin lähimmät kaupat sijaitsevat Ähtärin keskustaajamassa.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
*[http://www.ahtari.fi/kaupunki/index.php/asuminen/ahtarin-kylat/myllymaki Myllymäki Ähtärin kaupungin kotisivuilla]
*[https://www.ahtari.fi/index.php/asuminen-ja-rakentaminen/asuminen-ja-tontit/kylat/myllymaeki Myllymäki Ähtärin kaupungin kotisivuilla]
*[https://www.myllymaenkyla.fi/ Myllymäen kylä]


{{Ähtäri}}
{{Ähtäri}}

Versio 7. helmikuuta 2020 kello 16.35

Myllymäki on kylä ja taajama Ähtärissä. Kylässä risteävät valtatie 18 ja seututie 621. Kylä sijaitsee myös Haapamäki–Seinäjoki-radan varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.

Kylässä toimii 55 oppilaan kyläkoulu. Vuoteen 2016 asti kylässä oli myös kauppa, mutta nykyisin lähimmät kaupat sijaitsevat Ähtärin keskustaajamassa.

Aiheesta muualla

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.