Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Olavi Tokainen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Knopit: kiitos
(→‎Knopit: kiitos)
::::: Poistit artikkelista [https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ATiesitk%C3%B6%2C_ett%C3%A4...&type=revision&diff=18681117&oldid=18681007 kaksi knoppia]. Ei minusta ole mitään tarvetta olla erillistä lähdettä sille, että jokin asia ei ole jokin toinen asia. Kyllä sen verran voi sentään maalaisjärkeen luottaa jopa Wikipediassa. Nähdäkseni tuossa autoiluknopissa ongelma on enemmänkin se, että sekä [[ura-auto]] että [[autoetu|työsuhdeauto]] -artikkelit ovat lähes tai täysin lähteettömät. Koska knoppi nojaa näennäisesti samankaltaisten sanojen erilaisiin merkityksiin, niin vähintäänkin määritelmä tulisi molemmissa artikkeleissa olla viitteen kanssa lähteistetty. Kun tämä asia on saatu kuntoon, niin en näe syytä, miksei knoppia voisi palauttaa.
::::: Artikkeleissa [[Fazer]], [[Hellas (yritys)]], [[Fazer Pianotehdas]] ja [[Hellas (piano)]] sen sijaan on viitteitä joka sormelle, joten olisi melkoista pikkusieluisuutta poistaa se sillä perusteella, ettei artikkeleissa erikseen täsmennetä, että [[Fazer Pianotehdas]] ei muuten sitten valmistanut suklaata, vaan se oli se toinen [[Fazer]]. Palautan siis pianoknopin, sehän oli muutenkin ihan älyttömän hauska. Tosin pianoknopista ei kai varsinaisesti edellä ollutkaan puhe, pelkästään autoknopista. Niin tai näin, olisi varmaan suotavaa, etteivät Wikipedian käyttäjät vihjailisi muiden tekevän muokkauksia kännipäissään. --[[Käyttäjä:Miihkali|Miihkali]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:Miihkali|keskustelu]])</sup> 23. tammikuuta 2020 kello 09.30 (EET)
 
:::::: Kiitos järjen sanoista, Miihkali. Olen täysin kyllästynyt siihen, että Wikipedian ainoaa edes hieman keveämpää osiota eli Tiesitkö-palstaa vahtivat täysin huumorintajuttomat ja sosiaalisesti kömpelöt sääntöjenpalvojat kuten MAQuire. [[Käyttäjä:Olavi Tokainen|Olavi Tokainen]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Olavi Tokainen#top|keskustelu]]) 23. tammikuuta 2020 kello 09.43 (EET)
 
== Keskustelusivun poisto ei ole sallittua ==

Navigointivalikko