Ero sivun ”Short Stirling” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p l iw
p w
Rivi 1: Rivi 1:
'''Short Stirling''' on ensimmäinen Englannin kuninkaallisten ilmavoimien (RAF) käyttöönottama raskas, nelimoottorinen pommikone. Sitä käytettiin sodan alkuvaiheissa runsaasti, mutta uudempien Vickers Wellington-, Handley Page Halifax- ja Avro Lancaster-koneiden ilmestyttyä se siirrettiin kotirintamalle kuljetustehtäviin.
'''Short Stirling''' on ensimmäinen Englannin kuninkaallisten ilmavoimien ([[Royal Air Force|RAF]]) käyttöönottama raskas, nelimoottorinen [[pommikone]]. Sitä käytettiin sodan alkuvaiheissa runsaasti, mutta uudempien [[Vickers Wellington]]-, [[Handley Page Halifax]]- ja [[Avro Lancaster]] -koneiden ilmestyttyä se siirrettiin kotirintamalle kuljetustehtäviin.


[[Luokka:Pommikoneet]]
[[Luokka:Pommikoneet]]

Versio 6. marraskuuta 2006 kello 16.22

Short Stirling on ensimmäinen Englannin kuninkaallisten ilmavoimien (RAF) käyttöönottama raskas, nelimoottorinen pommikone. Sitä käytettiin sodan alkuvaiheissa runsaasti, mutta uudempien Vickers Wellington-, Handley Page Halifax- ja Avro Lancaster -koneiden ilmestyttyä se siirrettiin kotirintamalle kuljetustehtäviin.