Ero sivun ”Jax (Mortal Kombat)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
873 merkkiä lisätty ,  1 vuosi sitten
ei muokkausyhteenvetoa
== Peleissä ==
 
Vuoden 2011 [[Mortal Kombat (vuoden 2011 videopeli)|''Mortal Kombat'' -pelissä]] Sonya pelastaa Jaxin [[Shang Tsung]]in vankilasta. Myöhemmin Jax pelastaa [[Raiden (Mortal Kombat)|Raidenin]] avulla Sonyan maksaen tälle velkansa. Jax menettää kätensä taistelussa [[Ermac]]ia vastaan, mutta saa myöhemmin tilalle kyberneettiset robottikädet. Jax saa surmansa taistelussa [[Sindel]]iä vastaan, mutta [[Quan Chi]] herättää hänet henkiin ja myöhemmin langennut Jax taistelee [[Raiden (Mortal Kombat)|Raiden]]iaRaidenia vastaan [[Netherrealm]]issa häviten taistelun.
 
[[Mortal Kombat X]] -pelissä Jax on yhä [[Quan Chi]]nChin orjana taistellen entisiä ystäviään vastaan. Raiden onnistuu kuitenkin palauttamaan Jaxin takaisin hyväksi Quan Chin loitsun avulla. Tämän jälkeen Jax vetäytyy erikoisjoukoista ja ryhtyy maanviljelijäksi. Hän saa tyttären [[Jacqui Briggs|Jacquin]] Vera-nimisen naisen kanssa. Jax vastusti Jacquin liittymistä erikoisjoukkoihin, mutta joutui antamaan periksi. Jax myöhemmin avusti [[Sareena]]a ja [[Kenshi]]ä Quan Chin vangitsemisessa ja toi lopulta itse Quan Chin [[Earthrealm]]iin kukistaen tämän palvelijat. Jaxin kohtalo jäi tämän jälkeen tuntemattomaksi.
 
[[Mortal Kombat 11]]-pelissä paljastetaan, että Veran kuolemasta masentunut Jax alkoholisoitui ja vetäytyi asuntoonsa katkaisten yhteyden Jacquihin. Myöhemmin [[Kronika]] ilmestyi Jaxille ja tarjoutui luomaan tälle uuden aikakauden, jossa Jacqui ei liity erikoisjoukkoihin ja hän itse saa lapsenlapsia ja paremman elämän vastineeksi Kronikan auttamisesta. Jax avusti [[Cetrion]]ia Shang Tsungin saarella hankkimaan Sielujen kruunun ja taisteli Kronikan toisesta aikajanasta tuomaa nuorempaa itseään vastaan. Myöhemmin Jax taisteli Raidenia vastaan Netherrealmissa ja hävittyään taistelun Jax tajusi virheensä pyytäen anteeksi Jacquilta ja liittyi Raidenin joukkoihin Kronikaa vastaan.
 
{{Tynkä/Fiktio}}
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko