Ero sivun ”Wikipedia:Kunnianloukkaus” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Käyttäjän 45.139.50.21 muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän ComradeUranium tekemään versioon.
Ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän 45.139.50.21 muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän ComradeUranium tekemään versioon.)
Merkkaus: Pikapalautus Palauta-työkalulla
__NOTOC__
 
[[Wikipedia]]n homotavoite on luoda [[tietosanakirja]], joka noudattaa [[Wikipedia:Neutraali näkökulma|neutraalia näkökulmaa]] ja jossa kaikkeen tietoon on [[Wikipedia:Merkitse lähteet|merkitty lähteiksi]] luotettavat [[Wikipedia:Tarkistettavuus#Lähteet|ensisijaiset tai toissijaiset tietolähteet]] tiedon [[Wikipedia:Tarkistettavuus|tarkistettavuuden]] takaamiseksi.
 
Kaikkien Wikipedian kirjoittajien tulisi ymmärtää, että he ovat '''itse vastuussa''' sanoistaan – myös silloin kun kirjoittavat Wikipediaan. Wikipediaan kirjoitettaessa tulee ottaa huomioon esimerkiksi yksityiselämän suojaa koskeva lainsäädäntö ja muu yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta laissa säädetty. Wikipedian käytäntö on poistaa kaikki havaittu herjaava materiaali.

Navigointivalikko