Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Simpsonit hahmoista” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Bouvierit: vielä yksi esiintyminen
(Kumottu muokkaus 18290911, jonka teki 85.76.146.137 (keskustelu))
Merkkaus: Kumoaminen
(→‎Bouvierit: vielä yksi esiintyminen)
*'''[[Patty ja Selma Bouvier]]''' (molempien ääninäyttelijä [[Julie Kavner]]) ovat Margen keskenään identtiset kaksossiskot, jotka asuvat yhdessä ja työskentelvät ajoneuvovirastossa. Molempien ensiesiintyminen oli [[Simpsonit (1. tuotantokausi)|1. kauden]] ensimmäisessä jaksossa ”Joulurauha”.
*'''Jacqueline Bouvier''' o.s. Gurney (ääninäyttelijä [[Julie Kavner]]) on Margen, Pattyn ja Selman iäkäs leskiäiti. Hän asuu yksinään Springfieldissä, mutta esiintyy sarjassa hyvin harvoin. Jacqueline vaikuttaa yleensä väsyneeltä ja happamalta ja hänellä on hyvin käheä ääni. Hahmo nähtiin ensi kerran Margen lapsuuteen sijoittuneessa takaumassa [[Simpsonit (1. tuotantokausi)|1. kauden]] jaksossa ”Lisan blues”, sarjan nykyhetkessä hänet nähtiin ensi kerran [[Simpsonit (2. tuotantokausi)|2. kauden]] jaksossa ”Kadun kasvatti”. Jacquelinen merkittävin rooli oli [[Simpsonit (5. tuotantokausi)|5. kauden]] jaksossa ”Lady Bouvierin rakastaja”, jossa Abe Simpson ja johtaja Burns olivat hänen kilpakosijoitaan. Hän täytti 80 vuotta [[Simpsonit (21. tuotantokausi)|21. kauden]] jaksossa ”Vaimoista parhain”. Hahmo on nimetty presidentti [[John F. Kennedy]]n vaimon [[Jacqueline Kennedy]]n tyttönimen mukaan.
*'''Clancy Bouvier''' (ääninäyttelijä [[Harry Shearer]]) oli Margen, Selman ja Pattyn isä, joka on kuollut ennen sarjan tapahtumia. Hänet on nähty vain muutamassa takaumassa, ensi kerran [[Simpsonit (2. tuotantokausi)|2. kauden]] jaksossa ”Kultainen nuoruus”, sekä vilaukselta kahdessa [[Kauhujen talo]] -jaksossa sekä Bartin unessa [[Simpsonit (30. tuotantokausi)|30. kauden]] jaksossa ”Bart elää”. [[Simpsonit (6. tuotantokausi)|6. kauden]] jakson ”Lentopelko” mukaan hän oli ammatiltaan [[lentostuertti]] ja [[Simpsonit (27. tuotantokausi)|27. kauden]] jakson ”Viimeinen aski” mukaan hän kuoli [[keuhkosyöpä]]än.
*'''Ling Bouvier''' on tyttövauva, jonka Selma adoptoi Kiinasta [[Simpsonit (16. tuotantokausi)|16. kauden]] jaksossa ”Vauvakuumetta”. Ling on sen jäkeen näyttäytynyt sarjassa harvakseltaan, mutta hänellä ei juuri ole itsenäistä roolia. Ling on Maggien tavoin älykäs, mutta Selma ja Patty odottavat hänestä lahjakasta ihmelasta eivätkä yleensä ole vaikuttuneita hänen saavutuksistaan.
 
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko