Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:178.75.161.161” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Ilmailu-VHF: Lakisääteisten taajuuksien liittyminen radiotaajuusmääryksen osoittamaan aaltoalueeseen
(→‎Ilmailu-VHF: Lakisääteisten taajuuksien liittyminen radiotaajuusmääryksen osoittamaan aaltoalueeseen)
 
::: Hei! Tiedän kyllä, että tuo kyseinen taajuus on osa ilmailu-VHF:ää, ja linkkaamasi asiakirjakin on minulle varsin tuttu. Se ei kuitenkaan liity tähän mitenkään, eikä siitä ole tarvetta keskustella enempää. Tarkoituksenani, kuten varmasti hyvin tiedostit, oli kysyä, miksi loit uudelleenohjausvirityksen kahden aivan ''eri'' asian (yksittäinen taajuus ja taajuusalue) välille. Saatko muuten mielihyvää saivartelusta tai näsäviisastelusta? Vastapalveluksena suosittelen lukemaan [[WP:Ohjaus|tämän]] sekä nukkumista. Terveisin <tt>[[User:Samoasambia|<font color="#3F92D2">'''Samoasambia'''</font>]]</tt> [[User talk:Samoasambia|<font color="#228B22">'''✎'''</font>]] 11. heinäkuuta 2019 kello 01.53 (EEST)
 
::::Hei! [[User:Samoasambia|Samoasambia]]: Tiedän kyllä, että tuo kyseinen taajuus on osa ilmailu-VHF:ää, ja linkkaamasi asiakirjakin on minulle varsin tuttu. Se ei kuitenkaan liity tähän mitenkään,
::::: Miten tiedät aritkkelikokonaisuuden etukäteen, kun sitä ei ole vielä kirjoitettu puolivalmiiksikaan. Mikä liittyy lakisääteisesti määriteltyihin kiinteisiin taajuuksiin [[User:Samoasambia|Samoasambia]]n mielestä? [[Toiminnot:Muokkaukset/178.75.161.161|178.75.161.161]] 11. heinäkuuta 2019 kello 21.31 (EEST)
 
== Valiokunnan jäsenten sotilasarvojen sisällyttämisen tarkoituksenmukaisuus? ==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko