Ero sivun ”Ripsa Koskinen-Papunen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Lisättiin Koskinen-Papusen tekemä tv-sarja.
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ripsa Koskinen-Papunen''' (s. [[22. huhtikuuta]] [[1967]]<ref>{{Verkkoviite | Osoite = http://www.elonet.fi/fi/henkilo/244506 | Nimeke = Elonet | Viitattu = 29.6.2016 }}</ref>) on [[MTV Uutiset|MTV3:n]] uutisankkuri, toimittaja ja juontaja.
'''Ripsa Koskinen-Papunen''' (s. [[22. huhtikuuta]] [[1967]]<ref>{{Verkkoviite | Osoite = http://www.elonet.fi/fi/henkilo/244506 | Nimeke = Elonet | Viitattu = 29.6.2016 }}</ref>) on [[MTV Uutiset|MTV3:n]] uutisankkuri, toimittaja ja juontaja.


Koskinen-Papunen aloitti työnsä [[MTV3]]:n uutisankkurina vuonna 1991, kun hän oli juuri valmistunut valtiotieteiden maisteriksi. Aluksi hän esiintyi yleensä [[Seitsemän uutiset|Seitsemän uutisissa]], pian myös [[Kymmenen uutiset|Kymmenen uutisissa]]. Lisäksi hän teki juttuja uutisiin ja [[Mediauutiset|Mediauutisiin]].
Koskinen-Papunen aloitti työnsä [[MTV3]]:n uutisankkurina vuonna 1991, kun hän oli valmistunut valtiotieteiden maisteriksi. Aluksi hän esiintyi [[Seitsemän uutiset|Seitsemän uutisissa]] ja myös [[Kymmenen uutiset|Kymmenen uutisissa]]. Lisäksi hän teki juttuja uutisiin ja [[Mediauutiset|Mediauutisiin]].


Vuosina 2003–2004 hän juonsi [[Huomenta Suomi|Huomenta Suomea]], minkä jälkeen hän oli jälleen uutisankkurina syksyn ajan. Vuosina 2005–2014 hän juonsi ja teki juttuja suosittuun ja palkittuun [[45 minuuttia]] -ajankohtaisohjelmaan. Tuolloin Koskinen-Papunen teki uutisankkurin töitä vain kesäisin 45 minuuttia -ohjelman ollessa kesätauolla.
Vuosina 2003–2004 Koskinen-Papunen juonsi [[Huomenta Suomi|Huomenta Suomea]], minkä jälkeen hän oli jälleen uutisankkurina syksyn ajan. Vuosina 2005–2014 hän juonsi ja teki juttuja suosittuun ja palkittuun [[45 minuuttia]] -ajankohtaisohjelmaan. Tuolloin hän teki uutisankkurin töitä vain kesäisin 45 minuuttia -ohjelman ollessa kesätauolla.


MTVllä Koskinen-Papunen on juontanut myös lukuisia television erikoislähetyksiä kuten hyväntekeväisyysgaaloja, Linnan juhlia sekä Suuri Journalistipalkinto -gaaloja. Lisäksi Koskinen-Papunen on tehnyt TV-dokumentteja. Paljon kiitosta saanut, vakavasti loukkaantuneen nuoren tytön selviytymistarina [[Ratikkaa vahvempi tyttö]] näytettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2012. Kouran kunniamaininnalla palkittu dokumentti [[Kyynelten saari]] (2013) puolestaan kertoo Sri Lankassa kovia kokeneen suomalaisnaisen vaikeasta taistelusta saada pahantekijät oikeuden eteen maassa, jossa naisten asema on erittäin huono.
MTVllä Koskinen-Papunen on juontanut myös lukuisia television erikoislähetyksiä kuten hyväntekeväisyysgaaloja, Linnan juhlia sekä Suuri Journalistipalkinto -gaaloja. Lisäksi hän on tehnyt TV-dokumentteja. Paljon kiitosta saanut, vakavasti loukkaantuneen nuoren tytön selviytymistarina [[Ratikkaa vahvempi tyttö]] näytettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2012. Kouran kunniamaininnalla palkittu dokumentti [[Kyynelten saari]] (2013) puolestaan kertoo Sri Lankassa kovia kokeneen suomalaisnaisen vaikeasta taistelusta saada pahantekijät oikeuden eteen maassa, jossa naisten asema on erittäin huono.


Toukokuussa 2015 näytettiin Koskinen-Papusen dokumentti nimeltä [[Yksinäisyyden yllättämät]]. Dokumentissä viisi eri-ikäistä ja eri tavalla yksinäistä suomalaista kertoo avoimesti, miksi heistä on tullut yksinäisiä ja miten yksinäisyyden kanssa voi elää. Isänpäivänä 2015 esitettiin Koskinen-Papusen dokumentti nimeltä [[Lainsuojaton isä]]. Dokumentti kertoo entisen liigakiekkoilijan Mikael Jämsäsen sitkeästä ja monimutkaisesta isyystaistelusta. Dokumentissa seurattiin kuuden vuoden ajan, kuinka Jämsänen taisteli biologisen isyytensä vahvistamiseksi ja vanhentuneen isyyslain muuttamiseksi.
Toukokuussa 2015 näytettiin Koskinen-Papusen dokumentti nimeltä [[Yksinäisyyden yllättämät]]. Dokumentissä viisi eri-ikäistä ja eri tavalla yksinäistä suomalaista kertoo avoimesti, miksi heistä on tullut yksinäisiä ja miten yksinäisyyden kanssa voi elää. Isänpäivänä 2015 esitettiin Koskinen-Papusen dokumentti [[Lainsuojaton isä]]. Dokumentti kertoo entisen liigakiekkoilija Mikael Jämsäsen sitkeästä ja monimutkaisesta isyystaistelusta. Dokumentissa seurattiin kuuden vuoden ajan, kuinka Jämsänen taisteli biologisen isyytensä vahvistamiseksi ja vanhentuneen isyyslain muuttamiseksi.


Ennen kevään 2019 eduskuntavaaleja Koskinen-Papunen teki pidetyn Vapaalla Ripsan kanssa -sarjan, jossa hän tapasi eduskuntapuolueiden puheenjohtajat vapaa-ajalla. Sarja kuului MTV Uutisten vaaliohjelmiin ja se toi vaaliväittelyiden vastapainona esiin sitä, minkälaisia ihmisiä puoluejohtajat ovat poliitikon roolin takana.
Ennen kevään 2019 eduskuntavaaleja Koskinen-Papunen teki pidetyn Vapaalla Ripsan kanssa -sarjan, jossa hän tapasi eduskuntapuolueiden puheenjohtajat vapaa-ajalla. Sarja kuului MTV Uutisten vaaliohjelmiin ja se toi vaaliväittelyiden vastapainona esiin minkälaisia ihmisiä puoluejohtajat ovat poliitikon roolin takana.


Koskinen-Papunen on ennen televisiouraansa toiminut muun muuassa radiotoimittajana. Hän on työskennellyt [[Radio Ykkönen|Radio Etelän Äänessä, Radio Ykkösessä]]{{lähde}} ja [[Radio City]]ssä uutistoimittajana<ref>[http://www.iltalehti.fi/viihde/200611225399181_vi.shtml Iltalehti: Radio City jää historiaan]</ref> sekä tehnyt [[Yleisradio]]n [[Lahden radio]]lle nuortenohjelmaa<ref>[http://www.mtv3.fi/ohjelmat2007/uutiset.shtml?553641 MTV3 Internet: Ripsa Koskinen-Papunen eläytyy iloihin ja suruihin]</ref>. Hänellä on myös [[cameorooli]] MTV:n jännityssarjassa [[Ratamo (televisiosarja)|Ratamo]].
Koskinen-Papunen on ennen televisiouraansa toiminut muun muuassa radiotoimittajana. Hän on työskennellyt [[Radio Ykkönen|Radio Etelän Äänessä, Radio Ykkösessä]]{{lähde}} ja [[Radio City]]ssä uutistoimittajana<ref>[http://www.iltalehti.fi/viihde/200611225399181_vi.shtml Iltalehti: Radio City jää historiaan]</ref> sekä tehnyt [[Yleisradio]]n [[Lahden radio]]lle nuortenohjelmaa.<ref>[http://www.mtv3.fi/ohjelmat2007/uutiset.shtml?553641 MTV3 Internet: Ripsa Koskinen-Papunen eläytyy iloihin ja suruihin]</ref> Hänellä on myös [[cameorooli]] MTV:n jännityssarjassa [[Ratamo (televisiosarja)|Ratamo]].


Ripsa Koskinen-Papunen on kouluttautunut myös personal traineriksi ja hyvinvointivalmentajaksi.
Ripsa Koskinen-Papunen on kouluttautunut myös personal traineriksi ja hyvinvointivalmentajaksi.

Versio 4. toukokuuta 2019 kello 21.02

Ripsa Koskinen-Papunen (s. 22. huhtikuuta 1967[1]) on MTV3:n uutisankkuri, toimittaja ja juontaja.

Koskinen-Papunen aloitti työnsä MTV3:n uutisankkurina vuonna 1991, kun hän oli valmistunut valtiotieteiden maisteriksi. Aluksi hän esiintyi Seitsemän uutisissa ja myös Kymmenen uutisissa. Lisäksi hän teki juttuja uutisiin ja Mediauutisiin.

Vuosina 2003–2004 Koskinen-Papunen juonsi Huomenta Suomea, minkä jälkeen hän oli jälleen uutisankkurina syksyn ajan. Vuosina 2005–2014 hän juonsi ja teki juttuja suosittuun ja palkittuun 45 minuuttia -ajankohtaisohjelmaan. Tuolloin hän teki uutisankkurin töitä vain kesäisin 45 minuuttia -ohjelman ollessa kesätauolla.

MTVllä Koskinen-Papunen on juontanut myös lukuisia television erikoislähetyksiä kuten hyväntekeväisyysgaaloja, Linnan juhlia sekä Suuri Journalistipalkinto -gaaloja. Lisäksi hän on tehnyt TV-dokumentteja. Paljon kiitosta saanut, vakavasti loukkaantuneen nuoren tytön selviytymistarina Ratikkaa vahvempi tyttö näytettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2012. Kouran kunniamaininnalla palkittu dokumentti Kyynelten saari (2013) puolestaan kertoo Sri Lankassa kovia kokeneen suomalaisnaisen vaikeasta taistelusta saada pahantekijät oikeuden eteen maassa, jossa naisten asema on erittäin huono.

Toukokuussa 2015 näytettiin Koskinen-Papusen dokumentti nimeltä Yksinäisyyden yllättämät. Dokumentissä viisi eri-ikäistä ja eri tavalla yksinäistä suomalaista kertoo avoimesti, miksi heistä on tullut yksinäisiä ja miten yksinäisyyden kanssa voi elää. Isänpäivänä 2015 esitettiin Koskinen-Papusen dokumentti Lainsuojaton isä. Dokumentti kertoo entisen liigakiekkoilija Mikael Jämsäsen sitkeästä ja monimutkaisesta isyystaistelusta. Dokumentissa seurattiin kuuden vuoden ajan, kuinka Jämsänen taisteli biologisen isyytensä vahvistamiseksi ja vanhentuneen isyyslain muuttamiseksi.

Ennen kevään 2019 eduskuntavaaleja Koskinen-Papunen teki pidetyn Vapaalla Ripsan kanssa -sarjan, jossa hän tapasi eduskuntapuolueiden puheenjohtajat vapaa-ajalla. Sarja kuului MTV Uutisten vaaliohjelmiin ja se toi vaaliväittelyiden vastapainona esiin minkälaisia ihmisiä puoluejohtajat ovat poliitikon roolin takana.

Koskinen-Papunen on ennen televisiouraansa toiminut muun muuassa radiotoimittajana. Hän on työskennellyt Radio Etelän Äänessä, Radio Ykkösessälähde? ja Radio Cityssä uutistoimittajana[2] sekä tehnyt Yleisradion Lahden radiolle nuortenohjelmaa.[3] Hänellä on myös cameorooli MTV:n jännityssarjassa Ratamo.

Ripsa Koskinen-Papunen on kouluttautunut myös personal traineriksi ja hyvinvointivalmentajaksi.

Lähteet