Ero sivun ”Muhola” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Hylättiin viimeisimmät 2 tekstimuutosta (tehnyt 85.76.82.39) ja palautettiin versio 18030702, jonka on tehnyt Vnnen
Rivi 1: Rivi 1:
'''Muhola''' on [[Keski-Suomi|pohjois-pohjanmalla]] sijaitseva, [[pihtiputaaseen]] kuuluva kylä. Muhola on tunnettu muun muassa kuutossarjan jalkapalloseura MJK:sta, joka aloitti pelaamisen vuonna [[1899]]. Muholan [[Kylä]] on perinteinen [[maalaiskylä]], jonka maisema koostuu useista järvistä, kallioista ja hyvin hoidetuista pelto-aukeista. Kylä on kirkonkylän jälkeen Kinnulan suurin. Kylätoiminta on vilkasta, ja kylän aktiviteetteja ovat jalkapallo ja nussuttaminen.
'''Muhola''' on [[Keski-Suomi|Keski-Suomessa]] sijaitseva, [[Kinnula]]an kuuluva kylä. Muhola on tunnettu muun muassa kuutossarjan jalkapalloseura MJK:sta, joka aloitti pelaamisen vuonna [[1999]]. Muholan [[Kylä]] on perinteinen [[maalaiskylä]], jonka maisema koostuu useista järvistä, kallioista ja hyvin hoidetuista pelto-aukeista. Kylä on kirkonkylän jälkeen Kinnulan suurin. Kylätoiminta on vilkasta, ja kylän aktiviteetteja ovat [[jalkapallo]], [[jääkiekko]], [[pesäpallo]] ja [[yleisurheilu]].


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 9. huhtikuuta 2019 kello 14.38

Muhola on Keski-Suomessa sijaitseva, Kinnulaan kuuluva kylä. Muhola on tunnettu muun muassa kuutossarjan jalkapalloseura MJK:sta, joka aloitti pelaamisen vuonna 1999. Muholan Kylä on perinteinen maalaiskylä, jonka maisema koostuu useista järvistä, kallioista ja hyvin hoidetuista pelto-aukeista. Kylä on kirkonkylän jälkeen Kinnulan suurin. Kylätoiminta on vilkasta, ja kylän aktiviteetteja ovat jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo ja yleisurheilu.

Aiheesta muualla

Muholan kylä Kinnulan kunnan sivustolla

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.