Ero sivun ”My Little Pony: Ystävyyden taikaa” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 36: Rivi 36:
Sarjaa on 2018 vuoteen mennessä esitetty kahdeksan tuotantokautta, joista kaikilla muilla kausilla paitsi kolmannella on ollut kullakin 26 jaksoa. Kolmannella tuotantokaudella jaksoja oli puolet vähemmän eli 13 kappaletta. [[Suomi|Suomessa]] sarjaa on esitetty televisiossa alkuperäisten esitysten jälkeen suomeksi puhuttuna. Ensimmäinen jakso esitettiin Suomessa [[Nelonen|Nelosella]] [[1. syyskuuta]] [[2012]].<ref>http://elokuvatirkistelija.blogspot.fi/2012/08/my-little-pony-ystavyyden-taikaa.html</ref>
Sarjaa on 2018 vuoteen mennessä esitetty kahdeksan tuotantokautta, joista kaikilla muilla kausilla paitsi kolmannella on ollut kullakin 26 jaksoa. Kolmannella tuotantokaudella jaksoja oli puolet vähemmän eli 13 kappaletta. [[Suomi|Suomessa]] sarjaa on esitetty televisiossa alkuperäisten esitysten jälkeen suomeksi puhuttuna. Ensimmäinen jakso esitettiin Suomessa [[Nelonen|Nelosella]] [[1. syyskuuta]] [[2012]].<ref>http://elokuvatirkistelija.blogspot.fi/2012/08/my-little-pony-ystavyyden-taikaa.html</ref>


2018 Hasbro ilmoitti sarjan päättyvän seuraavana vuonna yhdeksännenteen kauteen. Kaudella prinsessa Celestia ja prinsessa Luna ovat vetäytymässä eläkkeelle ja suunnittelevat jättävänsä Equestrian Twilight Sparklen harteille. Yllätyskäänne kuitenkin tapahtuu kun Kuningas Sombra kaappaa prinsessa Flurry Heartin. Kaudelle mukaan tulee ennenpitkään elokuvista tutut Sunset Shimmer ja Flash Sentry.
2018 Hasbro ilmoitti sarjan päättyvän seuraavana vuonna yhdeksännenteen kauteen. Kaudella prinsessa Celestia ja prinsessa Luna ovat vetäytymässä eläkkeelle ja suunnittelevat jättävänsä Equestrian Twilight Sparklen harteille ennen kun hän on valmis. Yllätyskäänne kuitenkin tapahtuu kun pääpahiksen Grogarin elvyttänyt Kuningas Sombra aikoo kaapata koko Equestrian. Kaudelle mukaan tulee ennenpitkään elokuvista tutut Sunset Shimmer ja Flash Sentry.


==Juoni==
==Juoni==

Versio 8. huhtikuuta 2019 kello 09.26

My Little Pony: Ystävyyden taikaa
My Little Pony: Friendship Is Magic
Sarjan logo.
Sarjan logo.
Tyyli animaatio
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Lauren Faust
Pääosissa Tara Strong
Ashleigh Ball
Andrea Libman
Tabitha St. Germain
Cathy Weseluck
Nicole Oliver
Michelle Creber
Claire Corlett
Madeleine Peters
Alkuperämaa  Yhdysvallat
 Kanada
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Yhdysvallat Discovery Family
Suomi Ruutu+ Lapset
Suomi Nelonen
Suomi Fox
Esitetty Yhdysvallat 10. lokakuuta 2010
Suomi 1. syyskuuta 2012 –
Tuotantokausia 8
Jaksoja 192
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu Kuvaohjelman ikäraja 7
Tuotanto
Tuottaja(t) Sarah Wall
Ohjaaja(t) Jayson Thiessen
James Wootton
Käsikirjoittaja(t) Lauren Faust
Amy Keating Rogers
Cindy Morrow
Chris Savino
Meghan McCarthy
Charlotte Fullerton
M. A. Larson
Dave Polsky
Merriwether Williams
Tuotantoyhtiö(t) DHX Median animaatiostudio Vancouverissa
Hasbro Studios
Edeltäjä Pikku ponit
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

My Little Pony: Ystävyyden taikaa (engl. My Little Pony: Friendship Is Magic) on yhdysvaltalais-kanadalainen Hasbron My Little Pony -lelusarjan pohjalta tehty lasten animaatiosarja. Sarjan on luonut Lauren Faust, joka on työskennellyt miehensä Craig McCrackenin rinnalla sarjoissa Tehotytöt ja Foster's Home for Imaginary Friends.

Sarjaa on 2018 vuoteen mennessä esitetty kahdeksan tuotantokautta, joista kaikilla muilla kausilla paitsi kolmannella on ollut kullakin 26 jaksoa. Kolmannella tuotantokaudella jaksoja oli puolet vähemmän eli 13 kappaletta. Suomessa sarjaa on esitetty televisiossa alkuperäisten esitysten jälkeen suomeksi puhuttuna. Ensimmäinen jakso esitettiin Suomessa Nelosella 1. syyskuuta 2012.[1]

2018 Hasbro ilmoitti sarjan päättyvän seuraavana vuonna yhdeksännenteen kauteen. Kaudella prinsessa Celestia ja prinsessa Luna ovat vetäytymässä eläkkeelle ja suunnittelevat jättävänsä Equestrian Twilight Sparklen harteille ennen kun hän on valmis. Yllätyskäänne kuitenkin tapahtuu kun pääpahiksen Grogarin elvyttänyt Kuningas Sombra aikoo kaapata koko Equestrian. Kaudelle mukaan tulee ennenpitkään elokuvista tutut Sunset Shimmer ja Flash Sentry.

Juoni

Sarja seuraa Twilight Sparkle -nimistä yksisarvista, jonka tämän opettaja ja mentori, prinsessa Celestia, lähettää Ponyvilleen opiskelemaan ystävyyden taikaa. Twilight Sparkle on aluksi skeptinen asian suhteen, sillä häntä kiinnostaa enemmän opiskelu, kuin ystävien saaminen. Ponyvilleen saapuessaan Twilight ystävystyy viiteen hyvin erilaiseen poniin, joista jokainen edustaa omalla tavallaan ystävyyden erilaisia osa-alueita. Twilightin uusia ystäviä, ja sarjan viisi muuta päähenkilöä, ovat pegasokset Rainbow Dash ja Fluttershy, maaponit Applejack ja Pinkie Pie, sekä pääkuusikon toinen yksisarvinen Rarity.

Sarjan jaksot keskittyvät pääsääntöisesti päähenkilöiden arkipäiväiseen elämään Ponyvillessä ja sen ympäristössä, ratkoen arkipäivän ongelmia ja kommelluksia. Tapahtumien keskiössä on yksi tai useampia pääkuusikon jäsenistä, ja useimmissa jaksoissa on jokin ystävyyteen tai jokapäiväiseen elämään liittyvä opetus. Ensimmäisellä kaudella ponit lähettivät usein kirjeitä prinsessa Celestialle, opittuaan jotain uutta ystävyydestä. Joissakin jaksoissa esiintyy myös Söpöysmerkkiklubi (engl. Cutie Mark Crusaders eli CMC), jossa Applejackin pikkusisko Apple Bloom, Rarityn pikkusisko Sweetie Belle ja heidän ystävänsä Scootaloo yrittävät epätoivoisesti keksiä erikoistaitonsa ja saada söpöysmerkkinsä. Viidennen kauden loppupuolella he viimein onnistuvatkin siinä.

Ensimmäinen kausi

Ensimmäisen kauden alussa Twilight Sparkle huomaa, että vanhan ennustuksen mukaan, Kuuhun kauan sitten karkotettu, Nightmare Moon -niminen paha poni on tekemässä paluuta, ja langettamassa Equestrian maan ikuiseen yöhön. Twilight Sparkle lähtee yhdessä uusien ystäviensä kanssa etsimään Harmonian Elementtejä (engl. Elements of Harmony), mystisiä taikaesineitä, joiden avulla Nightmare Moonin voi pysäyttää. Matkan aikana Nightmare Moon kokoaa kuusikon tielle esteitä ja vaaroja, mutta toisiinsa turvaten he selviytyvät vaaroista. Twilight Sparkle ymmärtää, että Harmonian Elementit ovat hänessä ja hänen ystävissään itsessään, ja voitettuaan Nightmare Moonin, Twilight Sparkle saa luvan jäädä Ponyvilleen asumaan, ja oppimaan lisää uusien ystäviensä avulla. Nightmare Moon muuttuu takaisin prinsessa Lunaksi, prinsessa Celestian siskoksi. Ensimmäisellä kaudella ponit myös valmistautuvat Suureen Vuosijuhlaan (Grand Galloping Gala) joka järjestettiin kauden lopussa.

Toinen kausi

Toisella kaudella ponit saavat uuden vihollisen, Discordin, joka uhkaa laittaa koko Equestrian mullin mallin. Ystävykset kokevat koettelemuksia, mutta lopulta kivettävät Discordin uudestaan Harmonian Elementtien avulla. Toinen kausi jatkuu sitten taas ystävyyden oppimisen merkeissä ja arkipäivän kommelluksien selviämisestä. Toinen kausi päättyy suuriin häihin, joissa Twilightin veli, Shining Armor ja Mi Amore Cadenza (kutsutaan yleensä nimellä prinsessa Cadance) menevät naimisiin. Cadance oli ollut Twilightin lapsenvahti kun tämä oli pienempi.

Kolmas kausi

Kolmannella kaudella ponit matkaavat Kristallivaltakuntaan (engl. Crystal Empire) tapaamaan toisella kaudella avioituneita Cadancea ja Shining Armoria, mutta kaikki ei ole aivan mallillaan. Twilight ystävineen onnistuvat loppujen lopuksi päihittämään pahat voimat ja palaavat sitten takaisin Ponyvilleen. Tämän jälkeen kolmas kausi jatkuu taas arkipäiväisempien ongelmien parissa.

Kolmannen kauden lopussa Twilight Sparklen viiden poniystävän söpöysmerkit sekoittuvat keskenään. Twilight selvittää mysteerin ja saa kaiken ennalleen, minkä jälkeen hän tapaa prinsessa Celestian tähtisumua ympäröivässä paikassa. Celestia muuttaa Twilight Sparklen alicorniksi eli yksisarviseksi poniksi, jolla on myös pegasoksen siivet ja samalla Twilightista tulee myös ystävyyden prinsessa.

Neljäs kausi

Neljännellä kaudella Twilight ja hänen ystävänsä kokevat kummia. Prinsessat Celestia ja Luna katoavat kenenkään huomaamatta ja prinsessa Cadance ei voi auttaa, sillä hänen pitää suojella Kristallivaltakuntaa. Niinpä Ponyville jää Twilightin hoidettavaksi. Discordia epäillään syypääksi, mutta osoittautuukin, ettei se olekaan hän. Zecoran taikajuoman avulla Twilight löytää Harmonian puun (engl. The Tree of Harmony), ja kadonneiden prinsessojen mysteeri alkaa selvitä. Twilight löytää Ikimetsästä (engl. Everfree Forest), Celestian ja Lunan vanhasta linnasta sairaan Harmonian puun, jonka hän parantaa Harmonian Elementeillä ystäviensä kanssa. Lopulta Celestian ja Luna löytyvät ja kaikki palaa ennalleen Equestriassa. Harmonian puu antaa pääkuusikolle arkun, johon tarvitaan kuusi avainta. Neljännen kauden varrella jokainen pääkuusikon jäsen joutuu tilanteeseen, jossa koetellaan heidän elementtejään.

Neljännen kauden lopussa Twilight turhaantuu prinsessana olemiseen, koska hänellä ei ole mitään kuninkaallista tehtävää, toisin kuin esim. Celestialla, joka nostaa auringon ja Lunalla, joka valvoo ja hallitsee ponien unia sekä nostaa kuun. Niinpä Celestia nimeää Twilightin ystävyyden prinsessaksi; ystävyyden taika on Equestrian vahvinta taikaa, edes alicorn-taika ei ole yhtä vahvaa. Samalla Twilightin asunto kirjastossa tuhoutuu ja hänelle ilmestyy tilalle oma linna, jossa on myös paikat muille pääkuusikon poneille.

Viides kausi

Viidennen kauden alussa Twilight ja hänen ystävänsä istuvat valtaistuimilleen. Istuinten keskellä oleva kartta (engl. The Cutie Mark Map) antaa poneille erilaisia tehtäviä osoittamalla, missä päin Equestriaa on ystävyysongelma. Ensimmäinen tehtävä koskee jokaista, ja ponit lähtevät yhdessä Our Town -nimiseen kaupunkiin. Ponien tehtävä on kukistaa ilkeä Starlight Glimmer, jonka mielestä söpöysmerkit turmelevat ponien olemuksen. Lopulta Starlight pakenee kaupungista, ja kaupunkilaiset saavat söpöysmerkkinsä takaisin. Kauden lopussa Starlight kuitenkin palaa mukanaan Starswirl parrakkaan loitsu, jonka avulla hän uskoo voivansa muuttaa Equestrian tulevaisuutta. Twilight kuitenkin tapansa mukaan keksii keinon osoittaa Starlightille, kuinka tärkeää ystävyys on, ja miksi hänen ei kannata yrittää kostaa. Starlight ja Twilight palaavat takaisin nykyhetkeen ja Starlight ystävystyy myös muiden ponien kanssa. Kauden aikana myös esim. Rarityn unelma toteutuu pitää toista putiikkia Canterlotissa, ja söpöysmerkkiklubilaiset saavat vihdoin söpöysmerkkinsä. Myös Diamond Tiara ja Silver Spoon lopettavat heidän kiusaamisensa ja ystävystyvät Söpöysmerkkiklubin kanssa.

Kuudes kausi

Kuudennella kaudella keskitytään seuraamaan kuinka Twilight yrittää ystävyyden prinsessana opettaa Starlightia ymmärtämään ystävyyden merkitystä ja saamaan uusia ystäviä, kuten Celestia opetti Twilightia ensimmäisellä kaudella. Starlight ystävystyy mm. Trixien kanssa, josta Twilight ei ole mielissään, sillä pelkää Trixiellä olevan huonoa vaikutusta Stralightiin. Prinsessa Cadance ja Shining Armor saavat vauvan nimeltä Flurry Heart, joka hämmentää kaikkia synnyttyään alicornina. Flurry Heart on vähällä aiheuttaa kaaoksen Kristallivaltakunnassa, sillä hän ei osaa vielä hallita voimiaan. Kuudennen kauden lopussa Starlight,Trixie,Discord ja kiltti vaihdokas Thorax lähtevät vaihdokkaiden valtakuntaan,sillä kuningatar Chrysalis on vanginnut kaikki Equestrian tärkeät ponit (pääkuusikon,prinsessat,Shining armorin ja Flurry Heartin.) Vaihdokaspesässä ei toimi ponitaika eikä Discordin kaaostaika joten pääkuusikon on selvittävä yksin.

Seitsemäs kausi Kauden aikana pääkuusikko tutustuu Equestrian sankarihahmoihin, Pilareihin, jotka joutuivat toiseen ulottuvuuteen karkottaakseen pahan Varjojen Ponin Equestriasta. He elivät tuhat vuotta sitten. Pilarit ovat:

  • Voiman elementti Rockhoof
  • Kauneuden elementti-Mistmane
  • Toivon elementti Somnabula
  • Lääkinnän elementti Mage Meadowbrook
  • Rohkeuden elementti Flash Magnus
  • Loitsujen elementti Starswirl Parrakas

Twilight löytää loitsun, joka palauttaa pilarit, sillä Twilight ihailee Starswirlia kovasti. He palauttavat pilarit, mutta käy ilmi, että samalla he palauttavat myös varjojen ponin. Ponit pelkäävät joutuvansa uhraamaan elementtinsä saadakseen Varjojen Ponin takaisin. Starlight keksii, että homma voi hoitua myös puhumalla. Käy ilmi, että Varjojen poni on oikeasti yksisarvinen Stygian, joka ihaili pilareita, mutta suuttui heille, sillä pilarit luulivat häntä pahaksi. Kaudella myös muun muassa Maud Pie muuttaa Ponyvilleen, Cmc järjestää Söpöysmerkkileirin, Fluttershy toteuttaa unelmansa, Applejackin vanhempien tarina selviää ja Rainbow Dashin vanhemmat näkyvät. Starlight Glimmer on saanut ekan tehtävän kartalta että hän on ainoa pystyy lopettamaan Celestian ja Lunan välisen entisaikaisen suuren riidan että he kohtaavat ja kukistivat Nightmare Moonin ja Daybreakerin.

Kahdeksas kausi

Twilight avaa ystävyyskoulun, mutta rasistinen koulutarkastaja Neighsay ei pidä siitä, että koulussa on jakkeja, vaihdokkaita, hevoskotkia, aarnikotkia ja lohikäärmeitä ponien lisäksi. Jakki Yona, Lohikäärme Smoulder, vaihdokas Ocellus, aarnikotka Gallus, hevoskotka Silverstream ja maaponi Sandbar ystävystyvät. Kahdeksannella kaudella tapahtuu paljon asioita ja lopussa Neighsay tajuaa olevansa väärässä että halusi elämänaikana ymmärtääkseen tosiystävyydestä.

Niistä tärkeimmät:

  • Flim ja Flam palaavat
  • Lightning Dust palaa
  • Kartta kutsuu CMCtä
  • Kartta kutsuu Starlightia ja Sunburstia
  • Maud saa poikaystävän
  • Spike saa siivet
  • Chrysalis palaa

Kauden lopussa pegasusvarsa Cozy Glow haluaa valtaa ja vie Tirekin kanssa taian Equestriasta. Pääkuusikko käy Tartaruksessa tapaamassa Tirekiä. Nuori kuusikko päihittää Cozy Glowin, joka viedään Tartarukseen.

Hahmot ja keskeiset tapahtumapaikat

Sarjalla on kuusi ponia päähenkilöinä. Heidän joukossaan on yksi alicorn (ennen yksisarvinen, Twilight Sparkle), yksi yksisarvinen (Rarity), kaksi pegasosta (Rainbow Dash, Fluttershy) sekä kaksi maaponia (Applejack, Pinkie Pie). Tärkein tapahtuma paikka on Equestria eli maa, jossa sarjan hahmot asuvat. Pääartikkelissa esitellään sarjassa esiintyvät hahmot, keskeiset tapahtumapaikat sekä sarjalle ominaista sanastoa.

Fanikunta

Sarjan faneille on syntynyt ajan mittaan oma kulttuurinsa sarjan ympärille muun muassa omine termeineen, tapahtumineen ja taideyhteisöineen.

Alun perin 4chanista liikkeelle lähtenyt sarjan kohderyhmän ulkopuolella olevien fanitus levisi internetissä ja sarjasta tuli yhä tunnetumpi. Sarja onkin saavuttanut kulttisuosion. Merkittävä osa sarjan faneista on kohderyhmän ulkopuolelta olevia 12–35-vuotiaita poikia ja miehiä. Tällaisista kohderyhmän ulkopuolelta olevista fanista käytetään englanninkielistä termiä brony[2], joka tulee sanoista brother ja pony . Sarjan naispuolisista faneista on käytetty termiä pegasister, joka on yhdistelmä englannin kielen sanoista pegasus (suom. pegasos) ja sisterlähde?, mutta toisinaan myös naispuoliset fanit kutsuvat itseään bronyiksi. Brony-termi kattaa siis laajassa merkityksessään kaikki varsinaisen kohderyhmän ulkopuolelta olevat fanit ja kapeassa merkityksessään vain kohderyhmän ulkopuolelta olevat miespuoliset fanit.

Yhdysvaltain Baltimoressa järjestetään vuosittain Bronycon, joka kerää sarjan faneja tapahtumaan.

Suomenkielinen dubbaus

Sarjan suomenkielisestä tuotannosta vastaa SDI Media A/S. Ääniohjaana toimii Kari Starck (jaksot 1–80) sekä Mikko Laiho (jaksot 81–91) ja kääntäjinä Päivi Kangas sekä Erno Koskenmäki (kaudet 2–3).lähde?

 Henni-Liisa Stam  Twilight Sparkle (kaudet 1–6, 8)  
 Heljä Heikkinen  Twilight Sparkle (7. kausi, 8. kauden jaksot 11–13), sivuäänet  
 Katja Sirkiä  Rainbow Dash, Spike (jaksot 6–15), Sapphire Shores, sivuäänet  
 Nina Tapio  Rainbow Dash (Lahjoista parhain)  
 Saara Lehtonen  Pinkie Pie, sivuäänet  
 Annituuli Kasurinen  Applejack, Spitfire (kaudet 2-3), sivuäänet  
 Taru Tikkanen  Rarity, Lightning Dust, Starlight Glimmer  
 Susa Saukko  Fluttershy, Apple Bloom[3], Sweetie Belle[3]  
 Sari Ann Moilanen  Scootaloo,[4] Spike (jaksot 27–52),[4] Prinsessa Luna (kausi 2)[4], Kuningatar Chrysalis, sivuäänet  
 Kiti Kokkonen  Spike (jaksot 1–5 ja 18–26), Goldie Delicious, Spitfire (1. kausi), sivuäänet  
 Katja Aakkula  Prinsessa Celestia (jaksot 2–16 ja 27–52), Daring-Do, Prinsessa Cadence, Starlight Glimmer, sivuäänet  
 Ella Pyhältö  Prinsessa Celestia (jaksot 22–26), Nightmare Moon/Prinsessa Luna (jaksot 1 ja 2), Spike, Zecora, Maud Pie, sivuäänet  
 Pasi Ruohonen  Discord (2. kausi, 4. kauden avausjakso ja 6. kauden jakso 17), Cranky Doodle/Jörö Jölli (2. kausi), Iron Will, Gummy (5. kausi), sivuäänet  
 Markus Bäckman  Discord (kaudet 3–8), Big Macintosh, Stygian/Varjojen poni, Cranky Doodle/Jörö Jölli (Kaudet 5–8), sivuäänet  
 Antti L. J. Pääkkönen  Braeburn, Shining Armor, Lordi Tirek (4. kausi), Soarin, Cheese Sandwich, Zephyr Breeze, Gallus, sivuäänet  
 Yasmine Yamajako  Trixie, Cheerilee, sivuäänet  
 Eeva Markkinen  Gilda, sivuäänet  
 Petrus Kähkönen  Thorax, Sunburst, Feather Bangs, Sandbar, sivuäänet  
 Anna Asunta  Ember, Sugar Belle, Kuningatar Chrysalis (8. kausi)  
 Samuel Harjanne  Time Turner (5. kausi), Shining Armor (5. kausi), Steven Magnet (5. kausi), sivuäänet  
 Pinja Hanski  Zecora (5. kausi), Lyra (5. kausi), Maud Pie (Lahjoista parhain), sivuäänet  
 Petri Hanttu  Lordi Tirek (8. kausi), Neighsay, sivuäänet  
 Amy Burgess  sivuäänet  
 Teuvo Matala  sivuäänet  
 Kari Tamminen  sivuäänet  
 Taru Eronen  sivuäänet  
 Tarja Alexander  sivuäänet  
 Laura Aarre  sivuäänet  
 Antti Jaakola  sivuäänet  
 Osku Ärilä  Big Macintosh (1. kausi), Wind Rider, sivuäänet  
 Raili Raitala  Countess Coloratura/Rara, Autumn Blaze, sivuäänet  
 Ninni Norra  Bon Bon (5. kausi), Moondancer, sivuäänet  
 Myy Lohi  Silverstream, Yona, Smolder, Ocellus, Cozy Glow, Limestone Pie (8. kausi), Muffins (8. kausi), Pistachio (Lahjoista parhain), sivuäänet (8. kausi)  
 Ilari Hämäläinen  Big Macintosh, sivuäänet  
 Hanna Mönkäre  sivuäänet  

DVD-julkaisut

My Little Pony: Ystävyyden taikaa - yhden DVDn julkaisut

  • My Little Pony: Arvokkaat pääsyliput (DVD, 2011)
  • My Little Pony: Welcome to Ponyville (DVD, kausi 1, 2013)
  • My Little Pony. Call of the Cutie (DVD, kausi 1, 2013)
  • My Little Pony: A Pony Party (DVD, kausi 1, 2014)
  • My Little Pony: Sonic Rainboom (DVD, kausi 1, 2014)
  • My Little Pony: Green isn't Your Color (DVD, kausi 1, 2014)
  • My Little Pony: Return of Harmony (DVD, kausi 2, 2015)
  • My Little Pony: May the Best Pet Win (DVD, kausi 2, 2015)
  • My Little Pony: Baby Cakes (DVD, kausi 2, 2015)
  • My Little Pony: Putting Your Hoof Down (DVD, kausi 2, 2015)
  • My Little Pony: A Canterlot Wedding (DVD, kausi 2, 2015)
  • My Little Pony: Spooktacular Pony Tales (kokoelma-DVD, 2015)
  • My Little Pony: The Crystal Empire (DVD, kausi 3, 2016)
  • My Little Pony: Games Ponies Play (DVD, kausi 3, 2016)
  • My Little Pony: Princess Twilight Sparkle (DVD, kausi, 4, 2016)
  • My Little Pony: Rarity Takes Manehattan (DVD, kausi 4, 2016)
  • My Little Pony: Maud Pie (DVD, kausi 4, 2016)
  • My Little pony: Joulun taikaa (kokoelma-DVD, 2016)
  • My Little Pony: Twilight's Kingdom (DVD, kausi 4, 2018)
  • My Little Pony: The Cutie Map (DVD, kausi 5, 2018)
  • My Little Pony: Princess Spike (DVD, kausi 5, 2018)
  • My Little Pony: Canterlot Boutique (DVD, kausi 5, 2018)
  • My Little Pony: The Cutie Re-Mark (DVD, kausi 5, 2018)
  • My Little Pony: The Crystalling (DVD, kausi 6, 2018)
  • My Little Pony: Flutter Brutter (DVD, kausi 6, 2018)
  • My Little Pony: Dungeons and Discords (DVD, kausi 6, 2018)
  • My Little Pony: Viva Las Pegasus (DVD, kausi 6, 2018)

My Little Pony: Ystävyyden taikaa - monilevyjulkaisut

  • My Little Pony: The Complete Season One (5 DVD, 2014)
  • My Little pony: The Complete Season Two (5 DVD, 2015)
  • My Little Pony: The Complete Season Three (2 DVD, 2016)
  • My Little Pony: Kaudet 1-3 täydellinen kokoelma (12 DVD, 2016)
  • My Little Pony: Kaudet 5 & 6 + kausi 4 volume 4 -kokoelma (9 DVD, 2018)
  • My Little Pony: The Complete Season Five (4 DVD, 2018)
  • My Little Pony: The Complete Season Six (4 DVD, 2018)

My Little Pony: Elokuva

Elokuvan kotivideojulkaisu listattu Ystävyyden taikaa -julkaisujen joukossa, koska elokuva on osa Ystävyyden taikaa -sarjaa ja sarjan 8. kausi on suoraa jatkoa elokuvalle.

Katso myös

Lähteet

Aiheesta muualla