Ero sivun ”Bad Romance (televisiosarja)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p linkki uuteen artikkeliin
luokkafix
Rivi 21: Rivi 21:
}}
}}


'''Bad Romance''' ({{k-th|ตกหลุม หัวใจ ยัย ปีศาจ}}; Dtok Loom Hua Jai ​​Yai Bpee Saht) on 2016 julkaistu thaimaalainen romanttinen komediasarja, jonka julkaisi PPTV HD, TV Thunder ja Line TV. Se esitettiin maanantaisin ja tiistaisin klo 19.30-21.00 (Bangkok Standard Time) televisiossa ja ilmestyy klo 22.00 Line TV: llä samana päivänä. Sarja perustuu samannimiseen novelliin. Sarja sisältää yhteensä 13 jaksoa, joiden keskimääräinen kesto on 75 minuuttia. Sarja julkaistiin 18. heinäkuuta 2016 ja päättyi 5. syyskuuta 2016. Sarja kertoo tarinan ihmisjoukosta, jotka tapasivat ja ovat tulleet ystäviksi, ja miten he käsittelevät tunteita toisiaan kohtaan.
'''Bad Romance''' ({{k-th|ตกหลุม หัวใจ ยัย ปีศาจ}}; Dtok Loom Hua Jai ​​Yai Bpee Saht) on vuonna [[2016]] julkaistu thaimaalainen romanttinen komediasarja, jonka julkaisi PPTV HD, TV Thunder ja Line TV. Se esitettiin maanantaisin ja tiistaisin klo 19.30-21.00 (Bangkok Standard Time) televisiossa ja ilmestyy klo 22.00 Line TV: llä samana päivänä. Sarja perustuu samannimiseen novelliin. Sarja sisältää yhteensä 13 jaksoa, joiden keskimääräinen kesto on 75 minuuttia. Sarja julkaistiin 18. heinäkuuta 2016 ja päättyi 5. syyskuuta 2016. Sarja kertoo tarinan ihmisjoukosta, jotka tapasivat ja ovat tulleet ystäviksi, ja miten he käsittelevät tunteita toisiaan kohtaan.


Sarjassa on kaksi pääparia. Ensimmäinen on poika-tyttö (tai "hetero") pari Cho ja [[Yihwa (hahmo)|Yihwa]], keitä näyttelee Tomo Visava Thaiyanont ja [[Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit]]. Toinen on poika-poika (tai "homo) pari Korn ja Knock, keitä näyttelee Max Nattapol Diloknawarit ja Tul Pakorn Thanasrivanitchai.
Sarjassa on kaksi pääparia. Ensimmäinen on poika-tyttö (tai "hetero") pari Cho ja [[Yihwa (hahmo)|Yihwa]], keitä näyttelee Tomo Visava Thaiyanont ja [[Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit]]. Toinen on poika-poika (tai "homo) pari Korn ja Knock, keitä näyttelee Max Nattapol Diloknawarit ja Tul Pakorn Thanasrivanitchai.
Rivi 61: Rivi 61:


[[Luokka:Thaimaalaiset televisiosarjat]]
[[Luokka:Thaimaalaiset televisiosarjat]]
[[Luokka:2016-luvun televisiosarjat]]
[[Luokka:2010-luvun televisiosarjat]]

Versio 29. maaliskuuta 2019 kello 15.44

Bad Romance
ตกหลุมหัวใจยัยปีศาจ
Tyyli romanssi, huumori, draama, ystävyys
Kestoaika 75 minuuttia
Pääosissa
Alkuperämaa Thaimaa
Alkuperäiskieli thai
Julkaistu 18. Heinäkuuta 2016
Esitetty 18. Heinäkuuta – 5. Syyskuuta 2016
Tuotantokausia 1
Jaksoja 13
Tuotanto
Tuotantoyhtiö(t) TV Thunder
Edeltäjä Together With Me
Seuraaja Together With Me The Next Chapter
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Bad Romance (thaiksi ตกหลุม หัวใจ ยัย ปีศาจ; Dtok Loom Hua Jai ​​Yai Bpee Saht) on vuonna 2016 julkaistu thaimaalainen romanttinen komediasarja, jonka julkaisi PPTV HD, TV Thunder ja Line TV. Se esitettiin maanantaisin ja tiistaisin klo 19.30-21.00 (Bangkok Standard Time) televisiossa ja ilmestyy klo 22.00 Line TV: llä samana päivänä. Sarja perustuu samannimiseen novelliin. Sarja sisältää yhteensä 13 jaksoa, joiden keskimääräinen kesto on 75 minuuttia. Sarja julkaistiin 18. heinäkuuta 2016 ja päättyi 5. syyskuuta 2016. Sarja kertoo tarinan ihmisjoukosta, jotka tapasivat ja ovat tulleet ystäviksi, ja miten he käsittelevät tunteita toisiaan kohtaan.

Sarjassa on kaksi pääparia. Ensimmäinen on poika-tyttö (tai "hetero") pari Cho ja Yihwa, keitä näyttelee Tomo Visava Thaiyanont ja Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit. Toinen on poika-poika (tai "homo) pari Korn ja Knock, keitä näyttelee Max Nattapol Diloknawarit ja Tul Pakorn Thanasrivanitchai.

Samaan tapaan kuin muissa thaimaalaisissa draamoissa, on myös muita pareja ja näyttelijöitä, jotka tuovat elämää sarjaan. Suurin osa kohtauksista on kuvattu yliopistossa ja asuntoloissa, joissa he asuvat.

Sarja on saanut positiivisia viitteitä ei pelkästään Thaimaasta, mutta myös tietyissä yhteisöissä Filippiineillä, Vietnamissa, Kambodžassa, Japanissa ja Singaporessa.

13-jaksoinen esiosa, joka keskittyy Korn ja Knock pariin ja siihen, miten he tapasivat ja rakastuivat, nimeltään Together With Me, on ilmoitettu ja julkaistiin elokuussa 2017.

Juoni

Yihwa on kaunis sinkku yliopisto opiskelija jonka pääaine on arkkitehtuuri. Yihwa uskoo, että hän ei tarvitse poikia elämässään, sillä hän voi selviytyä ilman heitä, ja uskoo, että pojat ovat kuin iPhone puhelimet eli vain koristekäyttöön.

Kuitenkin eräänä päivänä, kun Yihwa meni hänen parhaan ystävänsä Kornin ylioppilasasuntolaan, joka juhli vuosipäivää kumppaninsa Knockin kanssa, hän tapaa Kornin ystävän, Chon, joka rakastuu Yihwaan ensi silmäyksellä.

Mutta Yihwa ei tunne samaa viehätystä Chohin, sen sijaan hän ajattelee, että Cho on homo ja haluaa yhteen Knockin kanssa. Tämän päivän jälkeen Cho alkaa tavoitella Yihwaa, mutta hänellä on vaikeuksia yrittää miellyttää Yihwaa ja kokee monia ylä- ja alamäkiä ennen kuin hän pääsee läheiseksi Yihwan kanssa.

Näyttelijät

  • Tomo Visava Thaiyanont näyttelee "Cho"
  • Maengmum Pimnitchakun Bumrungkit näyttelee "Yihwa"
  • Tul Pakorn Thanasrivanitchai näyttelee "Knock"
  • Max Nattapol Diloknawarit näyttelee "Korn"
  • Tharanya Manoleehakol näyttelee "My Dear"
  • Mikala Hazelwood näyttelee "Beauty"
  • Simon Kessler näyttelee "James
  • Jiratpisit Jarawijit näyttelee "Tanguy"
  • Thanaporn Rattanasasiwimon näyttelee "Dewey"
  • Theekapat Chanwittayapong näyttelee "Martín"
  • Petei Hokari näyttelee "Being"

Ääniraita

The Person Who's Sad Probably Isn't You (Thai: คนที่เสียใจคงไม่ใช่เธอ) by Pete Pitipong

The Person Who's Sad Probably Isn't You (acoustic cover version) by Tul Pakorn Thanasrivanitchai

Aiheesta muualla