Ero sivun ”Lavis” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
52 merkkiä lisätty ,  1 vuosi sitten
albumeiden nimi
(albumeiden nimi)
Merkkaus:  seulottavat 
 
=== 2014, LAVIS ja tulevaisuus ===
Lavis julkaisi toukokuussa 2014 Instagram-tilillään kuvan mikkikopistaäänityskopista, jonka kommenteissa hän viittaa uuden levyn ilmestymiseen syksyllä 2014.<ref>http://iconosquare.com/p/732473672048454668_492709490</ref> 11. heinäkuuta hän kuitenkin mainitsi kokonaisen levyn jäämän tulematta ja julkaisi Soundcloud-sivullaan kolme kappaletta valmiita raitoja, joiden oli määrä ilmestyä levyllä: "Dzumal Girl", "Apina" (mukana NENÄ Inc.) ja "Vortex".<ref>https://soundcloud.com/lavis1</ref> Lavis poisti myöhemmin "Dzumal Girl" ja "Vortex" -raidat jättäen vain "Apina" -kappaleen Soundcloud -tililleen. 23. elokuuta 2014 Lavis laittoi Bandcamp-sivunsa uudelleen toimintaan, josta löytyy suurin osa hänen tuotannostaan vuosien varrelta.<ref>http://lavis.bandcamp.com/</ref> Hän ilmoitti myös biossaan kaikkien levyjen tulevan aikanaan sivustolle.
 
Lavis julkaisi 19.10.''Takas saarel EP'':n, joka sisälsi mm. aikaisemmin Soundcloundiin julkaistut kappaleet. Levyllä julkaistiin neljä uutta kappaletta; "Taas soi", "Takas saarel", "Iso Baja Pussy" sekä bonuskappale "Fruity" joka on alun perin tehty vuonna 2013. Bandcamp-tilillään Lavis mainitsi, että kokopitkään levyyn ei löydy tarpeeksi mielenkiintoa. EP lisättiin myös Spotify -palveluun.
Laviksen Bandcamp-tilille julkaistiin 17.9.2015 ''Enkeleiden Alistajat EP''. Levyllä oli mukana tuottajana Keemoh. 2017 Henriksén palasi vanhan artistinimensä (Laveerre) pariin ja julkaisi albumin ''Kaasupääfield 1''. Myöhemmin samana vuonna Eino Antiwäkin ja Laviksen projektin Yli-Bossesin ensimmäinen albumi ''Just Overbossin' '' julkaistiin.
 
Vuonna 2018 Lavis julkaisi kaksi albumia nimellä Jumal x10 Lavis, ''Kingdom of Dzumaal'' ja ''Eros Paskanderos''. Tämä myös tuotti EP:n Nenä Incille.
 
== Soolodiskografia ==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko