Ero sivun ”Levyseppähitsaaja” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Lisäsin tietoa tunnetuista levyseppähitsaajista
p Käyttäjän 193.111.119.221 muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Iljanne tekemään versioon.
Merkkaus: Pikapalautus Palauta-työkalulla
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:GMAW.welding.af.ncs.jpg|thumb|240px|Hitsari työssään]]
[[Kuva:GMAW.welding.af.ncs.jpg|thumb|240px|Hitsari työssään]]
'''Levyseppähitsaaja'''<ref>Kirjoitusasu on tarkistettu verkkolähteestä [http://kaino.kotus.fi/www/ordlistor/utbildningsordlista_05.html Finsk-svensk utbildningsordlista] (Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, 2005); ks. myös [http://www.tsk.fi/tepa/fi/haku/levysepp%C3%A4hitsaaja TEPA-termipankki].</ref> on kone- ja metallialan perustutkinnon tutkintonimike. Levyseppähitsaaja tekee tuotannon hitsaus-, levy- ja teräsrakennetöitä. Tutkinnon saaneet ovat voineet halutessaan suuntautua esim. lasertekniikkaan tai hitsausrobottien käyttöön.<ref>http://www.pao.fi/kone-jametallialanperustutkinto.php</ref> Mikael "Niilo22" Kosola kuuluu Suomen tunnetuimpiin alan harjoittajiin.
'''Levyseppähitsaaja'''<ref>Kirjoitusasu on tarkistettu verkkolähteestä [http://kaino.kotus.fi/www/ordlistor/utbildningsordlista_05.html Finsk-svensk utbildningsordlista] (Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, 2005); ks. myös [http://www.tsk.fi/tepa/fi/haku/levysepp%C3%A4hitsaaja TEPA-termipankki].</ref> on kone- ja metallialan perustutkinnon tutkintonimike. Levyseppähitsaaja tekee tuotannon hitsaus-, levy- ja teräsrakennetöitä. Tutkinnon saaneet ovat voineet halutessaan suuntautua esim. lasertekniikkaan tai hitsausrobottien käyttöön.<ref>http://www.pao.fi/kone-jametallialanperustutkinto.php</ref>


== Katso myös ==
== Katso myös ==

Versio 19. joulukuuta 2018 kello 13.57

Hitsari työssään

Levyseppähitsaaja[1] on kone- ja metallialan perustutkinnon tutkintonimike. Levyseppähitsaaja tekee tuotannon hitsaus-, levy- ja teräsrakennetöitä. Tutkinnon saaneet ovat voineet halutessaan suuntautua esim. lasertekniikkaan tai hitsausrobottien käyttöön.[2]

Katso myös

Lähteet

  1. Kirjoitusasu on tarkistettu verkkolähteestä Finsk-svensk utbildningsordlista (Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, 2005); ks. myös TEPA-termipankki.
  2. http://www.pao.fi/kone-jametallialanperustutkinto.php

Aiheesta muualla

Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.