Ero sivun ”Miu Miu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 10 Wikidatan sivulle d:q552230 siirrettyä kielilinkkiä
nimen tarinaa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Miu Miu''' on [[italia]]lainen vaatemerkki, joka perustettiin [[Prada]]n sisarmerkiksi. Miu Miun suunnittelija on muotisuunnittelija [[Miuccia Prada]]. Miu Miu perustettiin vuonna [[1992]], ja se on päälinja [[Prada]]a halvempi. Miu Miun kampanjoissa on mallien lisäksi poseerannut näyttelijä [[Maggie Gyllenhaal]] sekä [[Lindsay Lohan]].
'''Miu Miu''' on [[italia]]lainen vaatemerkki, joka perustettiin [[Prada]]n sisarmerkiksi. Miu Miun perustaja ja suunnittelija on muotisuunnittelija [[Miuccia Prada]], jonka lapsuuden lempinimen mukaan Miu Miu on nimetty.<ref>{{Verkkoviite | Osoite = https://www.whowhatwear.co.uk/fashion-brand-names-history/slide11 | Nimeke = The Fascinating Stories Behind Fashion Brand Names | Tekijä = Blalock, Meghan | Ajankohta = 29.10.2015 | Julkaisija = Who What Wear | Viitattu = 19.9.2018 | Kieli = {{en}} }}</ref> Miu Miu perustettiin vuonna [[1992]], ja se on päälinja [[Prada]]a halvempi. Miu Miun kampanjoissa on mallien lisäksi poseerannut näyttelijä [[Maggie Gyllenhaal]] sekä [[Lindsay Lohan]].

== Lähteet ==
{{Viitteet}}


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
*[http://www.miumiu.com/ Virallinen sivusto]
* [http://www.miumiu.com/ Virallinen sivusto]


{{tynkä/Vaate}}
{{tynkä/Vaate}}


[[Luokka:Vaatemerkit|Miu Miu]]
[[Luokka:Vaatemerkit]]


[[fr:Prada#Miu Miu]]
[[fr:Prada#Miu Miu]]

Versio 19. syyskuuta 2018 kello 19.12

Miu Miu on italialainen vaatemerkki, joka perustettiin Pradan sisarmerkiksi. Miu Miun perustaja ja suunnittelija on muotisuunnittelija Miuccia Prada, jonka lapsuuden lempinimen mukaan Miu Miu on nimetty.[1] Miu Miu perustettiin vuonna 1992, ja se on päälinja Pradaa halvempi. Miu Miun kampanjoissa on mallien lisäksi poseerannut näyttelijä Maggie Gyllenhaal sekä Lindsay Lohan.

Lähteet

  1. Blalock, Meghan: The Fascinating Stories Behind Fashion Brand Names 29.10.2015. Who What Wear. Viitattu 19.9.2018. (englanniksi)

Aiheesta muualla

Tämä vaatetukseen, muotiin tai kauneudenhoitoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.