Ero sivun ”Melissa Sue Anderson” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
13 merkkiä poistettu ,  4 vuotta sitten
Sarjan suomenkielinen nimi.
[arvioimaton versio][katsottu versio]
p (w)
(Sarjan suomenkielinen nimi.)
Andersonin yksi tunnetuimmista elokuvarooleista on Virginia Wainwrightin rooli [[kulttielokuva|kulttielokuvassa]] [[Happy Birthday to Me]] ([[1981]]). Muita roolejaan ovat esimerkiksi Vivian Sotherlandin rooli elokuvassa [[Keskiyön uhrit]] ([[1981]]), Molly Rushin rooli elokuvassa [[An Innocent Love]] ([[1982]]) ja Toby Kingin rooli elokuvassa [[First Affair]] ([[1983]]).
 
Anderson näytteli neljässä [[Lemmenlaiva]]-sarjan jaksossa vuosina [[1978]]–[[1986]], jokaisessa eri roolia. Sen jälkeen hän näytteli Yvette Marcelin roolia [[TheKutsukaa EqualizerMcCall]] (televisiosarja)|The Equalizer]]) -sarjassa vuosina [[1987]]–[[1988]]. Hän on sanonut, että The Equalizerissa näytteleminen on ollut yksi hänen lempiasioistaan uransa aikana, sillä hän on itse suuri mysteeri- ja rikossarjojen ystävä.
 
Pian The Equalizerin jälkeen Anderson näytteli [[Alfred Hitchcock esittää]] -sarjan kahdessa jaksossa. Hän on sanonut, että yksi syy hänen päätöksestä mennä sarjaan mukaan oli se, että [[Michael Sloan]], hänen nykyinen aviomiehensä, oli ollut mukana tekemässä sekä sitä että The Equalizeria, mistä syystä hän päätteli senkin sarjan olevan yhtä hyvä.

Navigointivalikko