Ero sivun ”Sotatieteiden päivät” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Vuoden, milloin seuraavat järjestetään
Rivi 7: Rivi 7:
Varsinaisten sotatieteiden harjoittajien lisäksi alustajissa on myös [[liiketaloustiede|liiketaloustieteen]] hallinnon ja politiikan tutkijoiksi katsottavia strategian tutkijoita.
Varsinaisten sotatieteiden harjoittajien lisäksi alustajissa on myös [[liiketaloustiede|liiketaloustieteen]] hallinnon ja politiikan tutkijoiksi katsottavia strategian tutkijoita.


Seuraavan kerran Sotatieteiden päivät järjestetään vuonna 2015. <ref>http://www.puolustusvoimat.fi/portal/puolustusvoimat.fi/?urile=wcm:path:/SU+Puolustusvoimat.fi/Puolustusvoimat.fi/Maanpuolustuskorkeakoulu/Ajankohtaista/MPKKn+tiedotteet/Seuraavat+Sotatieteiden+paivat+pidetaan+vuonna+2015</ref>
Seuraavan kerran Sotatieteiden päivät järjestetään vuonna 2018. <ref>http://maanpuolustuskorkeakoulu.fi/sotatieteet2018</ref>


==Toisen päivän aiheiden ryhmäjako==
==Toisen päivän aiheiden ryhmäjako==

Versio 17. toukokuuta 2018 kello 11.39

Amiraali Juhani Kaskeala viidensillä sotatieteiden päivillä 21.5.-22.5.2008

Sotatieteiden päivät on joka toinen vuosi nykyään Maanpuolustuskorkeakoulun tiloissa Helsingissä järjestettävät sotatieteiden päivät[1], johon yleisö voi vapaasti ilmoittautua etukäteen, koska ne järjestetään sotilasalueella Santahaminassa, jonne järjestetään linja-autokuljetus. Ensimmäisen kerran sotatieteiden päivät järjestettiin 2000. V sotatieteiden päivillä oli ennätysyleisönä 500 osanottajaa.[2]

Tilaisuudessa käsitellään sodankäyntiä, johtamista ja puolustusvälinetekniikkaa lähinnä Maanpuolustuskorkeakoulun oppiainejaon mukaisesti eri luentotilaisuuksissa toisena päivänä yleisten aiheiden tultua käsitellyiksi ensimmäisenä päivänä. Kansainvälisen ulottuvuutensa vuoksi suuri osa luennoista pidetään englanniksi.

Varsinaisten sotatieteiden harjoittajien lisäksi alustajissa on myös liiketaloustieteen hallinnon ja politiikan tutkijoiksi katsottavia strategian tutkijoita.

Seuraavan kerran Sotatieteiden päivät järjestetään vuonna 2018. [3]

Toisen päivän aiheiden ryhmäjako

Aihepiirit

Kaksipäiväisen tilaisuuden järjestävät Maanpuolustuskorkeakoulu, Suomen Sotatieteellinen Seura ry, Asehistorian liitto, Sotilasperinteen Seura, Sotilaspsykologinen Seura, Sotilassosiologinen Seura, Suomen Asehistoriallinen Seura, Suomen Humanitaarisen Oikeuden Seura, Suomen Lääkintäupseeriliitto, Suomen Sotahistoriallinen Seura, Suomen Sotahistorian Komissio.

Katso myös

Lähteet