Ero sivun ”Sakhir” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Sakhir (arabiaksi: الصخير‎) on aavikko [[Bahrain|Bahrainissa]]. Se sijaitsee Bahrainin saaren eteläisellä puoliskolla, lähellä [[Zallaq|Zallaqin]] kaupunkia. Aavikolle on rakennettu Formula 1 -rata, joka kantaa samaa nimeä. Radalla on ajettu [[Bahrainin Grand Prix]] vuodesta [[2004]] alkaen. Tapahtuma vetää alueelle vuosittain paljon turisteja ja osa Sakhirin alueesta on myös leirintäaluetta. Alueelle on rakennettu myös luonnonsuojelualue ja eläintarha.
'''Sakhir''' ({{k-ar|الصخير‎}}) on aavikko [[Bahrain|Bahrainissa]]. Se sijaitsee Bahrainin saaren eteläisellä puoliskolla, lähellä [[Zallaq|Zallaqin]] kaupunkia. Aavikolle on rakennettu Formula 1 -rata, joka kantaa samaa nimeä. Radalla on ajettu [[Bahrainin Grand Prix]] vuodesta [[2004]] alkaen. Tapahtuma vetää alueelle vuosittain paljon turisteja ja osa Sakhirin alueesta on myös leirintäaluetta. Alueelle on rakennettu myös luonnonsuojelualue ja eläintarha.

{{Tynkä/Aasia}}

[[Luokka:Aavikot]]
[[Luokka:Bahrainin maantiede]]

Versio 7. huhtikuuta 2018 kello 20.38

Sakhir (arab. الصخير‎‎) on aavikko Bahrainissa. Se sijaitsee Bahrainin saaren eteläisellä puoliskolla, lähellä Zallaqin kaupunkia. Aavikolle on rakennettu Formula 1 -rata, joka kantaa samaa nimeä. Radalla on ajettu Bahrainin Grand Prix vuodesta 2004 alkaen. Tapahtuma vetää alueelle vuosittain paljon turisteja ja osa Sakhirin alueesta on myös leirintäaluetta. Alueelle on rakennettu myös luonnonsuojelualue ja eläintarha.

Tämä Aasiaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.