Ero sivun ”Assassin’s Creed (elokuva)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Animus-kokemuksensa myötä Callum alkaa kokea hallusinaatioita menneisyydestään ja Aguilarista. Sofia kertoo Abstregon tarvitsevan Aguilarin muistoja Eedenin Omenan löytämiseksi, koska Aguilar oli Omenan viimeisin tiedetty haltija. Alanin toimeksiantaja ja temppeliherrojen edustaja Ellen Kaye ([[Charlotte Rampling]]) yrittää taivutella Alanin luopumaan Animus-projektista, uskoen ihmiskunnan olevan jo valmis luopumaan ihmisoikeuksista. Callum tutustuu laitoksessa muihin assassiinien jälkeläisiin, joista ainoastaan 1800-luvulla eläneen [[haiti]]laisen assassiini Baptisten jälkeläinen Moussa ([[Michael K. Williams]]) luottaa häneen. Callum kytketään uudelleen Animukseen ja seuraavassa muistossa Aguilaria ja Mariaa ollaan tuomitsemassa kuolemaan roviolla. Aguilar kuitenkin vapauttaa itsensä ja Marian. Heitä ajetaan takaa, mutta he pääsevät pakoon tekemällä ”Uskonhypyn”. Callumin mieli reagoi kokemukseen väkivaltaisesti ja hän halvaantuu tilapäisesti.
 
Sofia kertoo isänsä lähettäneen aseistetut miehet Lynchien kotiin vuosia sitten ja kertooettä toivovansa,toivoo ettäsalaa vihanpitovihanpidon temppeliherrojen ja assassiinien välillä loppuisiloppuvan. Alan puolestaan paljastaa Callumille Josephin olevan itsekin laitoksessa ja vie Callumin tapaamaan tätä. Joseph kertoo itsensä ja Callumin äidin olleen myös assassineja ja että Callumin äiti oli kuollut täysin vapaasta tahdostaan, jotta ei joutuisi Animukseen. Raivostunut Callum vannoo kostavansa assassiineille auttamalla Abstergoa löytämään Omenan ja päättää mennä Animukseen täysin vapaasta tahdostaan.
 
Animuksessa Callum kokee kuinka Aguilar ja Maria keskeyttävät tapaamisen Torquemadan ja Muhammadin välillä. He onnistuvat surmaamaan temppeliherrat ja saamaan Omenan. Ojeda ottaa Marian panttivangikseen, mutta Maria tekee itsemurhan lävistämällä itsensä Ojedan terään. Aguilar tappaa Ojedan ja pakenee paikalta toisella ”hypyllä”. Animus on romahtamaisillaan, mutta viimeisenä muistona Callum näkee Aguilarin antavan Omenan [[Kristoffer Kolumbus|Kristoffer Kolumbukselle]], joka vievänsä sen mukanaan hautaan. Silloin Moussa ja muut ynykpäivän assassiinit nousevat kapinaan, jolloin Alan antaa käskyn surmata vangit ja tuhota laitos. Joseph ja moni muu vanki saa surmansa. Callum näkee Animus-kammiossa kuvajaiset useista vanhemmistaan ja useista esi-isistään, mukaan lukien Aguilarista ja [[Assassin’s Creed Unity|Arno Dorianista]]. Callum hyväksyy verenperimänsä ja hyödyntää Aguilarin muistoista oppimiaan taitoja paetakseen Moussan sekä kahden muun assassiinin kanssa.
67 948

muokkausta

Navigointivalikko