Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:130.232.254.32” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
StrynBot (keskustelu | muokkaukset)
p →‎top: fix lint error using AWB
 
Rivi 1: Rivi 1:
Hei. Tiesitkö että olisit vähemmällä vaivalla voinut itse poistaa sen ylimääräisen wikilinkityksen uudelleenohjaussivulle Surma artikkelista tappo, kuin kirjoittaa itse artikkeliin huomautuksen asiasta? Tuollaiset huomautukset muuten kuuluisivatkin artikkelin keskustelusivulle, ei itse artikkeliin. --[[User:Myrtti|Myrtti]]&nbsp;<strong><font color="crimson">[[User talk:Myrtti|&lt;3]]</font></strong> 2. marraskuuta 2006 kello 07.27 (UTC)
Hei. Tiesitkö että olisit vähemmällä vaivalla voinut itse poistaa sen ylimääräisen wikilinkityksen uudelleenohjaussivulle Surma artikkelista tappo, kuin kirjoittaa itse artikkeliin huomautuksen asiasta? Tuollaiset huomautukset muuten kuuluisivatkin artikkelin keskustelusivulle, ei itse artikkeliin. --[[User:Myrtti|Myrtti]]&nbsp;<strong>[[User talk:Myrtti|<span style="color:crimson;">&lt;3</span>]]</strong> 2. marraskuuta 2006 kello 07.27 (UTC)


== Ajatusviivoista ==
== Ajatusviivoista ==

Nykyinen versio 24. tammikuuta 2018 kello 23.28

Hei. Tiesitkö että olisit vähemmällä vaivalla voinut itse poistaa sen ylimääräisen wikilinkityksen uudelleenohjaussivulle Surma artikkelista tappo, kuin kirjoittaa itse artikkeliin huomautuksen asiasta? Tuollaiset huomautukset muuten kuuluisivatkin artikkelin keskustelusivulle, ei itse artikkeliin. --Myrtti <3 2. marraskuuta 2006 kello 07.27 (UTC)

Ajatusviivoista[muokkaa wikitekstiä]

Suomenkielisessä Wikipediassa käytetään lyhyttä ajatusviivaa (ks. Ohje:Tyyliopas/Välimerkit ja typografia), joten ethän muuta lyhyitä ajatusviivoja pitkiksi artikkeleissa. --Silvonen 23. helmikuuta 2007 kello 12.18 (UTC)

Oke. Vuosiluvut oli silti merkitty väärin, koska n-viivojen ympärille oli laitettu välilyönnit.
Rajakohtamerkinnöissä voi käyttää selvyyden vuoksi välilyöntejä, jos jommallakummalla puolella oleva ilmaus koostuu vähintään kahdesta sanasta (esim. 200 eaa. – 90 jaa.). Tarkemmat suositukset: Kielikello 2/2006. --Silvonen 25. helmikuuta 2007 kello 15.59 (UTC)

Poistit kyseisestä artikkelista tietoja ilman perusteluja. --Johney 20. syyskuuta 2007 kello 11.46 (UTC)

Kaikki perustelut löytyvät keskustelu osiosta IP-numerolla. syyskuuta 2007 kello 11.48 (UTC)

Varoitan vielä kerran, että muokkausotaa ei pidä käydä. Pidä mielessä, että ainoa tapa saada aikaan muutoksia artikkelissa on vakuuttaa kanssamuokkaajat keskustelemalla. Samulili 30. syyskuuta 2007 kello 19.04 (UTC)

Voisitko määritellä ne säännöt joita olen mielestäni rikkonut? En ole osallistunut muokkaussotaan, enkä ole rikkonut sääntöä: "Älä palauta samaa artikkelia enempää kuin kolme kertaa vuorokauden sisällä." Siis syyttesi/varoituksesi on turha. Omasta mielestäni en ole rikkonut yhtään ainoata sääntöä. Voisitko tarkastaa tämän logeista ja osoittaa sen jälkeen minulle rikkomani säännöt? Olen perustellut lause-lauseelta jokaisen muokkaukseni, eikä vasta-argumentteja ole löytynyt. Ei ole myöskään löytynyt viitteitä vasta-argumenttien oikeellisuuteen, vaikka olen niitä toistuvasti pyytänyt. Millä logikalla siis varoittelet minua sääntöjen vastaisesti? Sitäpaitsi jos olet sitä mieltä, että "ainoa tapa saada aikaan muutoksia artikkelissa on vakuuttaa kanssamuokkaajat keskustelemalla", niin miksi poistat muokkaukseni perustelematta ja keskustelematta?
Olet turhaakin turhempi ylläpitäjä ja kommenttisi on roskaa. 3-Oct-2007

Allekirjoituksen tekeminen[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi (sekä äänesi äänestyksissä, jos sinulla on käyttäjätunnus). Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). Siliamaav 13. lokakuuta 2007 kello 10.28 (UTC)


  • Sotkemista. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 07.57 (UTC)

Voisitko antaa lähteen Vaihdannaisuus-artikkeliin lisääämällesi lauseelle ...On myös esitetty väitteitä, että vaihdannaisuus ei olisi oikea käsite...? --Eetvartti (Kerro) 22. marraskuuta 2007 kello 16.22 (UTC)