Ero sivun ”Wikipedia:Ylläpitäjät/Vilkkuu” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
Tämä on ehkä turhaa, mutta kuitenkin vilkaisu ehdokkaan keskustelusivulle kannattaa. Aika kirjava historia, osa on tietysti ihan tahattomia mutta tuo vandalismivaroitus pistää silmään. [[Käyttäjä:Argus|Argus]] 28. lokakuuta 2006 kello 17.13 (UTC)
 
Vilkkuu on osoittanut aiemmin halukkuutensa ylläpitäjyyteen useissa muissa suomenkielisissä Wikimedian projekteissa. Sinänsä on ihailtavaa, että ilmeisen nuorta yhteisön jäsentä kiinnostaa toiminnan kehittäminen ja auttaminen, mutta mielestäni Vilkkuulla on todella, todella paljon opittavaa ennenkuin olisin valmis äänestämään hänen ylläpitäjyytensä puolesta (tai edes sitä vastaan) missään projekteista. Esimerkkejä [[Keskustelu käyttäjästä:Vilkkuu|toiminnasta]], jotka ovat osoittaneet, ettei Vilkkuulla ole perusasiat ja -periaatteet edes muokkaajana hallussa, on useita niin Wikikirjaston [http://fi.wikibooks.org/w/index.php?title=Wikikirjasto:Kahvihuone&curid=1287&diff=22138&oldid=22137] [http://fi.wikibooks.org/wiki/Wikikirjasto:Yll%C3%A4pit%C3%A4j%C3%A4t#Vanhat_.C3.A4.C3.A4nestykset] kuin itse Wikipediankin puolelta. Melkein tekisi mieli ehdottaa että äänestys keskeytetään [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Snowball_clause Snowball clause]en vedoten. --[[User:Myrtti|Myrtti]]&nbsp;<strong><font color="crimson">[[User talk:Myrtti|<span style="color:crimson;">&lt;3]]</fontspan>]]</strong> 28. lokakuuta 2006 kello 17.15 (UTC)
 
Voisiko ylläpitäjä ehdokas korjata allekirjoituksensa käyytännön mukaiseksi? Siitä puuttuu nyt linkki käyttäjäsivulle. &ndash; ''[[käyttäjä:linnea|linnea]]'' 28. lokakuuta 2006 kello 17.18 (UTC)
mä en ole trolli ja en pilaile wikipedian kustannuksella.Olen yrittänyt kehittää wikipediaa mutta silloin alussa olin sika tän wikipedian käytössä.'''Mutta trolli tai vandaali en ole koskaan ollut missään wikimedian projektissa.'''--Vilkkuu 28. lokakuuta 2006 kello 19.54 (UTC)
 
:Tekemäsi muokkaukset ja artikkelit kuitenkin sisältävät usein niin paljon kirjoitus-, asia- kuin muotoiluvirheitäkin, että korjausten vaatima aika on jopa suurempi kuin puhtaan vandalismin siivontaan vaadittava. --[[User:Myrtti|Myrtti]]&nbsp;<strong><font color="crimson">[[User talk:Myrtti|<span style="color:crimson;">&lt;3]]</fontspan>]]</strong> 28. lokakuuta 2006 kello 19.58 (UTC)
 
aha.Mutta vandaali tai trolli en silti ole ja en sotke artikkeleita ja en laita niitä virheitä sinne tahallani.--Vilkkuu 28. lokakuuta 2006 kello 19.59 (UTC)
16 948

muokkausta

Navigointivalikko